Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eline sağlık güzel olmuş, aklıma takılan birşey oldu da söylemek istiyorum ; kartvizitte boş alan çok olmamış mı , yazıları biraz büyütsek çirkin mi görünür acaba? kolay gelsin
zaten kartvizit basılırken 8 e 5 oranında kesim yapılıyor. ondan dolayı orta kısma yerleşitrdim. ha bunu birilerine örnek olarak sunucam. o boşluklar önemli değil fikrimce.tşekkürler
Hani müşteriler vardır ya! Hani "güzel"! bir logo yaptırmak ister ya! Daha sonra hani "müşterinin tam istediği gibi bir şey" ortaya çıkarıp sunarsın ya! Ve müşteri sana "işte bu, harika" der ya!...
Ve en sonrası...
- Borcumuz ne?!... - ... TL! - Ne diyon, dalga mı geçiyon? Alt tarafı "iki çizik" koymuşun!?...
gibi bir konuşma geçer ya!
O zaman bu da kapak olsun!..
(Çalışmanız belki bu kadar "abartılacak kadar güzel" olmayabilir. Ama ben beğendim. Ve beğenimi bu şekilde [bahsi geçen müşterilere kapak olmasını düşünerek] dile getirmek istedim. Emeğinize sağlık. Paylaşımlarınızın devamı dileğiyle. Saygılar...)