arkadaşlar logo sitelerinde bulamadım elinde IAF logosu olan varsa rica ediyorum teşekkürler
ventusreal 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 6 Eyl 2007 Mesajlar 39 Tepkime puanı 2 21 Şub 2008 #1 arkadaşlar logo sitelerinde bulamadım elinde IAF logosu olan varsa rica ediyorum teşekkürler Moderatör tarafında düzenlendi: 7 Tem 2009
doghan 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 692 Tepkime puanı 4 21 Şub 2008 #2 IAF logosu ventusreal' Alıntı: arkadaşlar logo sitelerinde bulamadım elinde IAF logosu olan varsa rica ediyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla ... arkadaşım açtığın konuları takip etmiyorsun sonrada yardım istiyorum diye aynı konuyu tekrar açıyorsun dedimki IAF logosunu ben senin için çizdim yüksek çözünürlükte .jpeg olarak buraya koyuyorum yada özelden mail ver .ai yada .eps yada .cdr olarak göndereyim
IAF logosu ventusreal' Alıntı: arkadaşlar logo sitelerinde bulamadım elinde IAF logosu olan varsa rica ediyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla ... arkadaşım açtığın konuları takip etmiyorsun sonrada yardım istiyorum diye aynı konuyu tekrar açıyorsun dedimki IAF logosunu ben senin için çizdim yüksek çözünürlükte .jpeg olarak buraya koyuyorum yada özelden mail ver .ai yada .eps yada .cdr olarak göndereyim
I ibdser 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 10 Haz 2008 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 4 Eyl 2008 #3 merhaba kardeş, bana corel olarak lazım gönderebilirmisin, teşekkürler. ********@************
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 4 Eyl 2008 #4 doghan' Alıntı: arkadaşım açtığın konuları takip etmiyorsun sonrada yardım istiyorum diye aynı konuyu tekrar açıyorsun dedimki IAF logosunu ben senin için çizdim yüksek çözünürlükte .jpeg olarak buraya koyuyorum yada özelden mail ver .ai yada .eps yada .cdr olarak göndereyim Genişletmek için tıkla ... Doghan bari sen yapma. Neden forumdan paylaşmıyorsun?
doghan' Alıntı: arkadaşım açtığın konuları takip etmiyorsun sonrada yardım istiyorum diye aynı konuyu tekrar açıyorsun dedimki IAF logosunu ben senin için çizdim yüksek çözünürlükte .jpeg olarak buraya koyuyorum yada özelden mail ver .ai yada .eps yada .cdr olarak göndereyim Genişletmek için tıkla ... Doghan bari sen yapma. Neden forumdan paylaşmıyorsun?
I ilkyildiz55 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 27 Ocak 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 7 Tem 2009 #5 iaf logosunun ai çalışmasını bana yollarsanız çok sevinirim.
Önder Adem 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 8 Eki 2008 Mesajlar 2,046 Tepkime puanı 62 Yaş 48 Web sitesi www.istanbulletiket.com 7 Tem 2009 #6 IAF LOGO.AI
H hotarfb 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Eki 2007 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 7 May 2010 #8 Link ölmüş tekrar link verirmisiniz teşekkürler
B bozkırlı 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Mar 2010 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 5 Nis 2011 #9 arkadaşlar linki açamıyorum acil IAF logosu lazım lütfen yardımcı olurmusunuz
A anerka 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 17 Mar 2008 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 11 Tem 2011 #10 iaf logosunun linki açılmıyor iaf logosu lazım arkadaşlar
N neslihanatas81 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 13 Tem 2011 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 13 Tem 2011 #11 hazırlanmış bir logoyu vektörel hale getirmek mümkünmüdür? acilen böyle bir çalışma yapmam lazım
Önder Adem 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 8 Eki 2008 Mesajlar 2,046 Tepkime puanı 62 Yaş 48 Web sitesi www.istanbulletiket.com 20 Mar 2012 #12 IAF logosu için link yenilendi https://rapidshare.com/files/712138240/IAF_LOGO.ai