Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İç Çamaşırı Poşet Kartı Dr. BUGYI Sağlıklı Günlere
Arkadaşlar iç çamaşır poşetlerinin içinde bulunan kart çalışması müşteri beğendi şu anda baskı aşamasında ama yinede eleştirilerinize açığım iyi günler
Şekilsiz bir beden yapısı, gri zemin, kolun aşağı kısmındaki siliklik ve incelik bu çalışmada beni rahatsız eden unsurlar. Paylaşımlarınızın devamını dilerim.
Ben sadece illüstrasyonla ilgili birşeyler söylemek istiyorum. Siz mi yaptınız bilmiyorum ama hatalar çok bariz görünüyor. Arkadaşların da belirttiği gibi kol vücuda göre çok ince kalmış. Birde bayanı biraz kilolu ve orantısız çalışmışsınız. Özellikle tekrar baktım korse görevi de görüyor mu diye ama sanırım görmüyor. Göze daha çok hitap etmeli diye düşünüyorum. Tabii baskıda olduğu için bundan sonraki çalışmalarınızda umarım bunları da dikkate alırsınız. Ellerinize sağlık.
İç çamaşırı kapağı için makbul olmayacak bir çizim Kadın orta yaşın üstünde gibi duruyor Kol inceliği arkadaşların dediği gibi ilk göze çarpan hata... Biraz daha ince belli ve göğüsleri ufak bir bayan olmalı bence... Bunlar sanırım herkezin katılacağı eleştiriler, benim eleştirim arka plan renginide değiştirmen... İyi çalışmalar, saygılar...