bayan iç giyim satış sitesi logosu yorumlarınız için teşk.
Q qaqa 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Ağu 2008 Mesajlar 50 Tepkime puanı 0 29 Ocak 2009 #1 bayan iç giyim satış sitesi logosu yorumlarınız için teşk.
seruvenist ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 1,275 Tepkime puanı 42 Web sitesi www.yusufipek.com 29 Ocak 2009 #2 içgiyim satış sitesi olabilir ama her satılanıda logoya koymak bilmiyorum ne kadar hoş görülebilir. bence sütyensiz bir çalışma daha çekici olacaktır.
içgiyim satış sitesi olabilir ama her satılanıda logoya koymak bilmiyorum ne kadar hoş görülebilir. bence sütyensiz bir çalışma daha çekici olacaktır.
designeer_hsn 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 2 Ara 2007 Mesajlar 253 Tepkime puanı 1 Web sitesi www.designerhsn.com 29 Ocak 2009 #3 bence karakter iç giyim firmasına gitmemiş.teknolojik bir karakter kullanmışsın.. daha zarif el yazısı karakterleri kullanabilirsin...
bence karakter iç giyim firmasına gitmemiş.teknolojik bir karakter kullanmışsın.. daha zarif el yazısı karakterleri kullanabilirsin...
vestanbul ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 27 Ara 2007 Mesajlar 112 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.vestanweb.com 29 Ocak 2009 #4 söyleye söyleye dilimde tüy bitti. logo yaparken AAA logo programından uzak durun... Ayrıca bir erotik eşya satan birisi senden logo istese oraya ne koyacaksın merak ettim
söyleye söyleye dilimde tüy bitti. logo yaparken AAA logo programından uzak durun... Ayrıca bir erotik eşya satan birisi senden logo istese oraya ne koyacaksın merak ettim
damla1 Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Ağu 2008 Mesajlar 5,055 Tepkime puanı 110 29 Ocak 2009 #5 designeer_hsn' Alıntı: bence karakter iç giyim firmasına gitmemiş.teknolojik bir karakter kullanmışsın.. daha zarif el yazısı karakterleri kullanabilirsin... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum...
designeer_hsn' Alıntı: bence karakter iç giyim firmasına gitmemiş.teknolojik bir karakter kullanmışsın.. daha zarif el yazısı karakterleri kullanabilirsin... Genişletmek için tıkla ... katılıyorum...
Q q4ms3_ 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Mar 2010 Mesajlar 50 Tepkime puanı 1 19 Mar 2010 #6 Yazı stilin daha zarif olsa daha iyi olurda örneğin El yazısı şık durur diye umuyorum yinede ellerine sağlık
Yazı stilin daha zarif olsa daha iyi olurda örneğin El yazısı şık durur diye umuyorum yinede ellerine sağlık
hunterboy ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Haz 2008 Mesajlar 1,371 Tepkime puanı 45 19 Mar 2010 #7 Arkadaşlara katılıyorum ürün kullanma daha kadınsı bir renk ve kadınsı bir yazı karakteri kullan
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 19 Mar 2010 #8 yazı karakterini değiştirmelisin ve de arkadaşların dediği gibi satılan ürün logoda pek olmamış kolay gelsin
yazı karakterini değiştirmelisin ve de arkadaşların dediği gibi satılan ürün logoda pek olmamış kolay gelsin
lucasgursaka 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Şub 2009 Mesajlar 727 Tepkime puanı 18 19 Mar 2010 #9 çok özür dilerim ama erotik sitesi logosu gibi olmuş
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 28 Mar 2010 #10 lucasgursaka' Alıntı: çok özür dilerim ama erotik sitesi logosu gibi olmuş Genişletmek için tıkla ... bence de fontu daha estetik olabilir...
lucasgursaka' Alıntı: çok özür dilerim ama erotik sitesi logosu gibi olmuş Genişletmek için tıkla ... bence de fontu daha estetik olabilir...