Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İç Mekan ve Helva Etiket Tasarımım

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar, dakika oldu üye olalı ve resim eklemeyi bulamadım bana yardımcı olabilir misiniz ?

Teşekkürler

resim1ds5.jpg

resim2mu3.jpg

resim3kh5.jpg

3acy3.jpg

95894515wd9.jpg

b11en0.jpg

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Aramıza hoşgeldiniz Sayın Kıvanç,
Çalışmalarınızdan anlaşıldığı üzere ince dikiş yapıp sık dokuyarak profesyonel bir hizmet vermektesiniz. Çalışmalarınıza bakıldığında kalite ve ferahlık anımsatıyor. Bir müşteri ne kadar kaliteli ise görsellerde o kaliteli oluyor. Logo lar ve vektör ler sizemi ait ?

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ederim, sadece mor olan vektörü internetten bulup çizmiştim diğer geri kalan herşey bana ait, logoların son halleride bana ait üzerlerinde çok değişiklikler yapıp okeyletmiştim.

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kıvanç kardeş çalışmaların çok hoş gözüküyor ama aynı şeyi Helva ambalajı için söylemek istiyorum ama biraz daha düzenleme gerekiyor sanki bir de ordaki Helva görselini iş basılmadıysa değiştir derim mor görsel deviantdan galiba ama olsun yine de çok başarılı duruyor ellerine sağlık...

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Helva etiketinin boyu 8x8 cm o yüzden bu şekilde bi helva görseli kullandım, daha rahat gözükmesi açısından, sizin fikriniz nedir ?

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışmalarınınız içinde bir tane CMYK görsel var. RGB olarak değiştirmenizi tavsiye ediyorum.

Engin BÜTÜN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ruzgarajans.com
Kıvanç bey öncelikle hoşgeldiniz. Helva etiketi çalışmanızda sadece kullandığınız helva görseline takıldım yaptığınız dizaynda güzel olmuş ama ben daha belirgin olsun diye büyükçe ortada kullanırdım zemindeki ışıkla çakıştığından gölgede verilebilirdi tabi bu benim fikrim dediğim gibi bu şekildede gayet hoş görülüyor. Diğer çalışmalarınızda iyi iş çıkarmışsınız elinize sağlık kolay gelsin..

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür Ederim yorumlarınız için, biraz aceleye gelip basıldı gitti bile :) o yüzden pek zaman ayıramadım.

KOMORI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanki helva dilimleri, peynir dilimi gibi gözükmüs cok beyaz olmus yani.

gerisi ve digerleri cok güzel.

By_Desıng_Omer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle merhaba aramıza hoş geldiniz
çalışmalarınızı teker teker inceledim helva etiketine bişiy sölemek istemiyorum zaten yorumlar yapılmış diğer çalışmalarınız gayet güzel ve özenle hazırlanmış çalışmalar burdan işinizi cok severek yaptığınız belli yalnız benim gözüm toplu olan çalışmaya takıldı yanlış görmediysem toplar persfektif olarak pek oturmamış gibi bide cok ön plandalar yani top reklamı gibi durmuş ama her güzelin bi kusuru vardır mutlaka
umarım sizden daha cok çalışma görüp gözlerimizi bayram ettireceğiz. başarılar dilerim

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) evet biraz beyaz peyniri anımsatıyo ama renklerini ayarladım baskıya girmeden önce :)

Kıvanç Engel

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet toplar yakın planda duruyor ama resmin çekildiği kareyi baz alırsak tam futbol topunun olduğu yerden çekildiğini düşündüm o yüzden yakın plana topları, ve aradaki mesafeye göre diğer topları dağıtmaya çalıştım, ama ne yalan söyliyim çokta fazla uğraşamadım çünki bunun gibi 8-10 adet tasarım yapmam gerekiyodu, orda topları çime gömmek gibi detaylara giremedim vaktim olmadığı için :) yorumunun ve beğendiğiniz için teşekkür ederim, önceki tasarımlarımı da eklerim bakmanız için :) sağolun

@k@sy@

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kalite kalite :) süpersin bayıldım ellerine sağlık ...

insula

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.irfankorkmaz.com
kıvanç aramıza hoşgeldin gökhan 'ın dediği gibi emeğine sağlık çalışmalardan çok güzel..