Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İçi boş logo çizmek?

NumberQne

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam arkadaşlar
aşağıdaki gibi bir logoyu ps de çizmemiz mümkün mü? buna ne denir bilmiyorum ama ben içiboş logo olarak adlandırdım.

arkafon beyazken beyaz çizgiler ile bu şekilde çiziyorum. lakin istediğim özel kesim gibi her arkaplanda renk değiştirmek zorunda kalmadan bu şekilde olması.

arsa.gif

zaman ayıran herkese teşekkürler.

Benzer konular

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
selam arkadaşlar
aşağıdaki gibi bir logoyu ps de çizmemiz mümkün mü? buna ne denir bilmiyorum ama ben içiboş logo olarak adlandırdım.

arkafon beyazken beyaz çizgiler ile bu şekilde çiziyorum. lakin istediğim özel kesim gibi her arkaplanda renk değiştirmek zorunda kalmadan bu şekilde olması.

arsa.gif

zaman ayıran herkese teşekkürler.

Önce arkaplanı çiz, daha sonra kırmızı okla gösterdiğim kutucuğu tıkla, içinden çıkaracağın şeyi çizdiğinde otomatik içinden çıkar.

qZETW.jpg

Aslına bu tür logo çizimlerinde Ai kullanmak daha rahattır, patfinder menüsü sayesinde şekilleri daha sonradan birbiri içinden çıkarmak veya birleştirmek gibi işlemler ps ye göre daha kullanışlıdır. Bende yıllarca ps kullandım ancak ai yi öneririm.

Son düzenleme:

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
Çizimini yaptıktan sonra layer thumnail'e (Layer resmine) Cotrol'e basıp tıklat, layerı seçim haline getirecektir sonra "delete" tuşuna bas tamamdır. Eğer shape layer ya da smart object kullanıyorsan önce layer'a sağ tıklayıp "rasterize" dedikten sonra yapman gerekiyor çünkü o tür layerlar direkt olarak düzenlenmiyor/değiştirilemiyor.

NumberQne

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam her ikinizede çok ama çok teşekkür ederim. Anlatımınız sayesinde yapabildim.