Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ID 5.5 Türkçe Sürümü

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Arkadaşlar,

CS 5.5 Design Premium öğrenci paketi alacağım. Ancak sadece Türkçe dil seçeneği var. Daha önce hiç Türkçe tasarım programı kullanmadım. Hem İngilizce hem de Türkçe kullanmış olan arkadaşlar bir kıyaslama yapabilir mi? Türçe'de sorun yaşar mıyım, bocalar mıyım?

Tercümelerin çok da iyi olmasını beklemiyorum zaten ama insanı sinir eden bir tarafı var mıdır en çok da bunu merak ediyorum.

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şuan iş terinde Design Premium CS5 Tr kullanmaktayım.

Türkçe kulllanmak daha kolaydır, ne varki türkçeleri dahil çoğu eğitim sitelerinde hep ingilice anlatılır.
Eğer ingilizce biliyor iseniz zaten bir sorun yaşamassınız. Hayır bugüne kadar ezberden gitti iseniz, belli bir süre alışmalısınız.

Lisanslı yazılım iyidir. Lisanslı kullanana "SALAK" muamelesi yapılan ülkemde; hırsızlık (fikir hırsızlığı dahil) çok normal ve herkezin yapması gereken bir durum gibi öğretilmekte.

DumansaL

🌱Yeni Üye🌱
işin açıkcası CS 5.5 Design Premium'u bilmem ama ingilizce bir PS kullanıcısı olarak türkçesinde aşırı derecede zorlanmıştım.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Cevabınız için teşekkürler. İngilizcem iyidir. Menülerde neyin nerede olduğunu çok iyi bilirim. Şimdiye kadar kullandığım tasarım programlarını da hiç ezbere kullanmadım. Bu durumda sizin yorumunuza göre Türkçe kullanırsam zorlanmam diye düşünüyorum.