Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, İddaa'ya ait kurumsal kimlik çalışması elinde bulunan arkadaşlarım yardımcı olabilir mi ? Bir kaç bayi ile ilgili tabela çalışmalarım olucak. İlgi için teşekkürler.
Yazdığımı tam okumadın sanıyorum, tekrar ve daha açık yazıcam.
Ben tabelacıyım, tabela formatı lazım. Linkini inceledim daha önce. İçeriği işime yaramıyor. Tabela formatı lazım, logonun tabela içine yerleşimi lazım vs vs vs. Kolay gelsin.
Merhabalar, İddaa'ya ait kurumsal kimlik çalışması elinde bulunan arkadaşlarım yardımcı olabilir mi ? Bir kaç bayi ile ilgili tabela çalışmalarım olucak. İlgi için teşekkürler.
Yazdığımı tam okumadın sanıyorum, tekrar ve daha açık yazıcam.
Ben tabelacıyım, tabela formatı lazım. Linkini inceledim daha önce. İçeriği işime yaramıyor. Tabela formatı lazım, logonun tabela içine yerleşimi lazım vs vs vs. Kolay gelsin.
ben yazdığını okudumda sen hem kurumsal kimlik çalışması istiyorsun hemde işime yaramıyor diyorsun iddaa nın herhangibi bir kurumsal tabela çalışması yok logoyu bozmaman yeterli