Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İfsak 155. grup logo

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhabalar :)
"İfsak" İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği'ne ait "155.grup - 155. sokak" logosu hazırlıyorum..Aklıma çok iyi fikirler gelmedi bugün açıkçası birazda gerildim çalışmalarıma yansımış olabilir:worried: Açık söylemek gerekirse ben pek beğenmedim ama yine de sizlerle paylaşmak istedim..Olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler....

almaaaaaaaa1.jpg

almaaaaaaa2.jpg

Son düzenleme:
Benzer konular Forum Tarih
CandasArin Psd Dosyaları 2 2K

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ilk 2 çalışmanızdan mantıklı ve hoş çalışmalar çıkabilir. Diğerleri ruh halinizi dediğiniz gibi yansıtmış gibi.
Emeğinize sağlık

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
İreme katılıyorum ilk 2 çalışma da üzerinde biraz daha çalışırsan ii birşeyler çıkabilir...
Emeğine sağlık...
Başarılar....

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlarınız için teşekkürler..bu kadar fazla örnek çıkardığım için kafam baya bir karıştı :) hangisinin üzerine gitmem gerektiğini bilemedim...Yorumunuzu göz önünde bulundurcam teşekkürler

montana26

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet bencede açıkcası bunlar benim pek hoşuma gitmedi daha iyi logolar çıkaracağına inanıyorum.ancak bende 1 ve 2de daha iyi olucağını düşünüyorum.

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet bencede açıkcası bunlar benim pek hoşuma gitmedi daha iyi logolar çıkaracağına inanıyorum.ancak bende 1 ve 2de daha iyi olucağını düşünüyorum.

uf ya..biraz daha çalışmalıyım üzerinde ama sakin bir kafayla:sweating:
konuya pek ısınamadım ondan çıkmıyor sanırım bir türlü bişeyler:D

The Dude

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk iki çalışman güzel olmuş :)

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
1. çalışma paraflash mı acaba? Anlaşılmıyor ne oldugu ve logoda kullandığınız eskitme konudan uzaklaşmış birazcık eski filmi andırır gibi olmuş ama şöyle bir sorun var amatörler derneğinin pek eski filmlerle alakası olmaz en azndan genç yeni dinamik beyinler benim aklıma ilk gelen insan kitlesi . bu yüzden 1i başarılı bulmadım.

2.çalışmada diyafram yerine klasik sineme film bandı kullansaydınız amacına daha uygun olurdu diye düşünüyorum .. 2 diyaframın yanyana pek bir anlamı yoktur çünkü ve yine yazıdaki kesikliklerin nedenini merk etmeden geçemiyorum ama bana göre buda pek başarılı olmamış.

3. ve 4. çalışmalarda üstünde makina olmayan tripotlar yine pek birşey ifade etmemiş ne yazıkki . Ve kendini 1 rakamı gibi okutmuyor. Bunu geçtim kullandığınız ince çizgilerse logonun küçülmesi durumunda algılanmayacaktır . Bunlarıda malesef başarılı bulmadım ..

5.çalışmada amblem gerçekten güzel ancak bu sefer logo içindeki yerleşimler dikkatimi çekti .. sokak yazısı kendisini fontundan dolayı hiç okutmuyor ve fotograf makinası çok havada kalmış . sağ taraftaki gri şeritse sadece göz yoruyor ve logoyu dağıtıyor. tripodun bacaklarını biraz daha yakın tutarak 155 yazının yanına koysanız sokak yazısınıda daha düz bir fontla ya 155 yazının altına yada amblem ve 155 yazısının altına sağdan ve soldan blocklasanız yazı fontunu büyüteniz çok daha başarılı olabilir diye düşünüyorum

6.çalışma kesinlikle çok ciddiyetsiz gözüküyor

7.çalışmaysa bu tarz bi yer için fazla resmi olmuş :) diyafram başarılı ancak diyaframın altındaki turuncu şerite ve logotypen rengarenk olmasına yine bir anlam veremedim. Bunun yanı sıra logotype ambleme nazaran çok küçük kalmış .

8.çalışma en iyisi bana göre . Ancak yine sokak yazısı çok güzül kalmış ve fotograf makinası biraz havada sanki.. biraz daha yerleşimlerle oynanırsa çok daha iyi olabilir.

Emeğinize sağlık..

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. çalışma paraflash mı acaba? Anlaşılmıyor ne oldugu ve logoda kullandığınız eskitme konudan uzaklaşmış birazcık eski filmi andırır gibi olmuş ama şöyle bir sorun var amatörler derneğinin pek eski filmlerle alakası olmaz en azndan genç yeni dinamik beyinler benim aklıma ilk gelen insan kitlesi . bu yüzden 1i başarılı bulmadım.

2.çalışmada diyafram yerine klasik sineme film bandı kullansaydınız amacına daha uygun olurdu diye düşünüyorum .. 2 diyaframın yanyana pek bir anlamı yoktur çünkü ve yine yazıdaki kesikliklerin nedenini merk etmeden geçemiyorum ama bana göre buda pek başarılı olmamış.

3. ve 4. çalışmalarda üstünde makina olmayan tripotlar yine pek birşey ifade etmemiş ne yazıkki . Ve kendini 1 rakamı gibi okutmuyor. Bunu geçtim kullandığınız ince çizgilerse logonun küçülmesi durumunda algılanmayacaktır . Bunlarıda malesef başarılı bulmadım ..

5.çalışmada amblem gerçekten güzel ancak bu sefer logo içindeki yerleşimler dikkatimi çekti .. sokak yazısı kendisini fontundan dolayı hiç okutmuyor ve fotograf makinası çok havada kalmış . sağ taraftaki gri şeritse sadece göz yoruyor ve logoyu dağıtıyor. tripodun bacaklarını biraz daha yakın tutarak 155 yazının yanına koysanız sokak yazısınıda daha düz bir fontla ya 155 yazının altına yada amblem ve 155 yazısının altına sağdan ve soldan blocklasanız yazı fontunu büyüteniz çok daha başarılı olabilir diye düşünüyorum

6.çalışma kesinlikle çok ciddiyetsiz gözüküyor

7.çalışmaysa bu tarz bi yer için fazla resmi olmuş :) diyafram başarılı ancak diyaframın altındaki turuncu şerite ve logotypen rengarenk olmasına yine bir anlam veremedim. Bunun yanı sıra logotype ambleme nazaran çok küçük kalmış .

8.çalışma en iyisi bana göre . Ancak yine sokak yazısı çok güzül kalmış ve fotograf makinası biraz havada sanki.. biraz daha yerleşimlerle oynanırsa çok daha iyi olabilir.

Emeğinize sağlık..

yorum için çok teşekkürler

öncelikle belirtmeliyim ki; çalışma sinemayla alakalı değil.Bu derneğe ait bir fotoğraf grubuna ait.

1. çalışma eski filmlerle ilgili değil, bir tripod üzerinde fotoğraf mak. bulunuyor.Bi anda gelişen bir çalışma oldu önce tripodla başlayıp nasıl olduğunu bile anlamadan o şekilde bitirdim:)

Açıkçası konuyu bir türlü sevmediğimden hiçbirşey çıkaramadım:worried:

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği

Çalışma ismi buysa verdiğim tavsiyelerde sinemeya biraz yönlendirmiş olabilirim ancak hiç bir amblemi sinemada kullanılan bir şeye benzetmedim .

Paraflash zaten sadece sinemade kullanılan bir şey değil hatta yanılmıyorsam sadece fotografcıların kullandığı bir şeydir. Burda sinemayla bir baglantı zaten kurmadım. Kullandığınız logotypela ilgili benzetmemi özür dileyerek değiştiriyorum öyleyse, Eski fotografları andırıyor ;) ve amblem kesinlikle fotograf makinasına benzemiyor.