1. çalışma paraflash mı acaba? Anlaşılmıyor ne oldugu ve logoda kullandığınız eskitme konudan uzaklaşmış birazcık eski filmi andırır gibi olmuş ama şöyle bir sorun var amatörler derneğinin pek eski filmlerle alakası olmaz en azndan genç yeni dinamik beyinler benim aklıma ilk gelen insan kitlesi . bu yüzden 1i başarılı bulmadım.
2.çalışmada diyafram yerine klasik sineme film bandı kullansaydınız amacına daha uygun olurdu diye düşünüyorum .. 2 diyaframın yanyana pek bir anlamı yoktur çünkü ve yine yazıdaki kesikliklerin nedenini merk etmeden geçemiyorum ama bana göre buda pek başarılı olmamış.
3. ve 4. çalışmalarda üstünde makina olmayan tripotlar yine pek birşey ifade etmemiş ne yazıkki . Ve kendini 1 rakamı gibi okutmuyor. Bunu geçtim kullandığınız ince çizgilerse logonun küçülmesi durumunda algılanmayacaktır . Bunlarıda malesef başarılı bulmadım ..
5.çalışmada amblem gerçekten güzel ancak bu sefer logo içindeki yerleşimler dikkatimi çekti .. sokak yazısı kendisini fontundan dolayı hiç okutmuyor ve fotograf makinası çok havada kalmış . sağ taraftaki gri şeritse sadece göz yoruyor ve logoyu dağıtıyor. tripodun bacaklarını biraz daha yakın tutarak 155 yazının yanına koysanız sokak yazısınıda daha düz bir fontla ya 155 yazının altına yada amblem ve 155 yazısının altına sağdan ve soldan blocklasanız yazı fontunu büyüteniz çok daha başarılı olabilir diye düşünüyorum
6.çalışma kesinlikle çok ciddiyetsiz gözüküyor
7.çalışmaysa bu tarz bi yer için fazla resmi olmuş
diyafram başarılı ancak diyaframın altındaki turuncu şerite ve logotypen rengarenk olmasına yine bir anlam veremedim. Bunun yanı sıra logotype ambleme nazaran çok küçük kalmış .
8.çalışma en iyisi bana göre . Ancak yine sokak yazısı çok güzül kalmış ve fotograf makinası biraz havada sanki.. biraz daha yerleşimlerle oynanırsa çok daha iyi olabilir.
Emeğinize sağlık..