Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İhtiyaç Grup Logosu Çalışmaları

karayels

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Henüz hiçbiri seçilmemiş olan çalışmaları sizle de paylaşmak istedim, sizce hangisi?

Son düzenleme:

karayels

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Görseli yükledim, şu an sorun olmaması gerek.

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel görünüyorlar. biraz daha uğraşmanız gerek renkler ve yazı karakterleri üzerinde. 4 numara fena değil:)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bende 4 ve 10'u beğendim fakat yazıların altına yansıma yapma bence gözü yoruyor eline sağlık

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline saglık ama hiçbirini begenmedim illa biri olcaksa 6 belki ama onunda hataları var

saygılar

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Bu kadar alternatif sunman dezavantaj senin için. 3 Tane seç ama üzerinde gerçekten emek verildiği anlaşılsın. Çok basit duruyorlar daha iyisini yapabileceğin anlaşılıyor çalışmalarından.
Yazı karakterleri ve ve renkler konusunda biraz daha uğraşman gerek.
Emeğin için teşekkürler.

karayels

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu kadar alternatif sunman dezavantaj senin için. 3 Tane seç ama üzerinde gerçekten emek verildiği anlaşılsın. Çok basit duruyorlar daha iyisini yapabileceğin anlaşılıyor çalışmalarından.
Yazı karakterleri ve ve renkler konusunda biraz daha uğraşman gerek.
Emeğin için teşekkürler.

Yorumunuzu dikkate alacağım, çalışmalar şu an bir oylamaya sunuldu, tüm personel beğendiğini seçecek ve ardından en çok oy alanlar üstünde yeniden çalışılacak.

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
logo lar gayet başarılı fakat grup tan anladığım dernek, vakıf tarzı birşey ise fazla fazla efekt uygulamışsın daha az renkli veya daha anlaşılır logo lar üzerinde çalış ve fazla efekt kullanma 4 ile 7 üzerinde çalış bence ...

karayels

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo lar gayet başarılı fakat grup tan anladığım dernek, vakıf tarzı birşey ise fazla fazla efekt uygulamışsın daha az renkli veya daha anlaşılır logo lar üzerinde çalış ve fazla efekt kullanma 4 ile 7 üzerinde çalış bence ...

Vakıf veya dernek tarzı birşey değil, birden fazla alanda çalışan bir kuruluş. Yayıncılık, dershanecilik, yazılım, uzaktan eğitim, ajans vs. alt firmaları bünyesinde barındırıyor. Yorumunuz için teşekkürler...

mmm_m

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle hemen öneri ıstegınızı gormedım ama denemek çizmek gerekiyor direk fikir vermek (yazmakdan çok çizmeyi seven biri olarak) zor 8 aslinda güzel ama "grup ihtiyaç" olcaksa, logoya gore isim belirlemek de saçma olacagı ıcın 6 biraz daha denenebilir harflerin birinin pabuçlu diğerinin düz olması göze batıyor üstelik iki harf birbirini tam olarak tümlemiyor .. onun dısında denemek lazım

saygılarımla

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
faalıyet alanınız ne acaba bende aynı fıkırdeyım cok fazla secenek var bunalrı en deger verdıklerını suzmelısın benım tercıhım 4 numara olurdu hıc deılse web sıtesı vb bı calısmada kullanılabılecek sekılde gorunuyor dıgerlerıne nazaran ellerıne saglık

bülent35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
4 numaralı logoda gölgeyi kaldırıp i nin noktasıyla g nin içindeki yuvarlak aynı büyüklükte ve hizada olursa daha sade olur göze batmaz ihtiyaç grup yazısınıda logonun altına alırsan logoda bir bütünlük olmuş olur bence başarılar iyi çalışmalar.