Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ikaz levhaları katalog kapak

fercom

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fercomreklam.com
arkadaşlar ikaz levhaları ile ilgili katalog çalışması yaptım fakat buna nasıl bir kapak yapabiliriz birtürlü bulamadım.. sizde rica etsem fikir verebilirmisiniz bana.. sade ve güzel bir tasarım için... saygılar..

Benzer konular

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk önce siz bir kaç veya bir çalışma yaparak görselinizi bizimle paylaşın. Eleştiri ve yorumların ilerlemesi ile çalışmanızı bir adım daha ileri götürebilirsiniz... Düşündüğünüz nedir ? Hangi kitlelere hitap edicek bu katalog ? Ayrıca Özellikleri nelerdir ve son olarak Siz ne düşünüyorsunuz ilk önce onu bir görelim sonra fikirlerimiz ile temeli iyi atalım...

Saygılarımla..

fercom

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fercomreklam.com
fercomkatalogxh1.jpg

Arkadaşlar Yorumlarınızı bekliyorum.. başka fikir olarak ne önerirsiniz ? Saygılar...

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmanda zar kullanmışsın. Sanırım ikaz tabelalarının şansla bir ilgisi yok ve zarlar bana şans unsurunu anımsatıyor.

Bence bi tuval üzerine (ismi böyle miydi hatırlamıyorum hani şu senin imzanda olandan işte :D) levhalardan birini çizen bir takım elbiseli koyabilirsin. ve bu tuvalden z ekseninde havalanmış uzaklaşan diğer levhaları koyabilirsin. :)

fercom

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fercomreklam.com
Zarları koymamın sebebi işinizi şansa bırakmayın demek istedim :) yani levhanızı koyun.... gibi...artık bilemiyorum nekadar doğru oldumu

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kendi tabelanızı kendiniz yapın kısmını okuyunca bana zarla onu vurgulamak istemişsin gibi geldi. bilmem belki de doğru olanı yapmışsındır. Ben de dediğin hissi uyandırmadı :D

sevdegazioglu

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar bana iş güvenliği uyarı levhaları lazımm yardımlarınızı bekliorum