Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ikaz levhaları ile ilgili katalog çalışması yaptım fakat buna nasıl bir kapak yapabiliriz birtürlü bulamadım.. sizde rica etsem fikir verebilirmisiniz bana.. sade ve güzel bir tasarım için... saygılar..
İlk önce siz bir kaç veya bir çalışma yaparak görselinizi bizimle paylaşın. Eleştiri ve yorumların ilerlemesi ile çalışmanızı bir adım daha ileri götürebilirsiniz... Düşündüğünüz nedir ? Hangi kitlelere hitap edicek bu katalog ? Ayrıca Özellikleri nelerdir ve son olarak Siz ne düşünüyorsunuz ilk önce onu bir görelim sonra fikirlerimiz ile temeli iyi atalım...
çalışmanda zar kullanmışsın. Sanırım ikaz tabelalarının şansla bir ilgisi yok ve zarlar bana şans unsurunu anımsatıyor.
Bence bi tuval üzerine (ismi böyle miydi hatırlamıyorum hani şu senin imzanda olandan işte ) levhalardan birini çizen bir takım elbiseli koyabilirsin. ve bu tuvalden z ekseninde havalanmış uzaklaşan diğer levhaları koyabilirsin.
Kendi tabelanızı kendiniz yapın kısmını okuyunca bana zarla onu vurgulamak istemişsin gibi geldi. bilmem belki de doğru olanı yapmışsındır. Ben de dediğin hissi uyandırmadı