Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

iki afiş çalışması

Dracan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afiscopyvy3.jpg

nilayablaafisri9.jpg

yorumlara teşekkürler şimdiden

Benzer konular

limitsizim

🌱Yeni Üye🌱
ilkinde altaki yeşil bütünle uyuşmamış fikir güzel amaca hizmet ediyor. resim sergisi uyumlu ama daha etkileyici olabilir...

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Birinci tasarımında çok fazla öge var açıkçası içinden çıkamadım. Sanki 5 tane farklı tasarımı üstüste yapıştırmışsın gibi, aynı eleştiriyi bir market afişi tasarımı yapan arkadaş içinde yapmıştım ama forumdaki geri almalar dolayısıyla silindi, fırsattan istifade bir daha tekrarlayayım. Bir görsel tasarımı bir odanın içinde çalan müzik olarak düşünün, sevdiğiniz bir parçayı nasıl dinlemek istersiniz? Tabiiki müziği hissedebileceğiniz farklı seslerin olmadığı bir ortamda, odanın içinde bir kaç kişi konuşsa bile dikkatiniz dağılır birşey anlayamadan parça biter. Senin çalışmanda ise (özellikle 1. afişte) sanki odada 5 farklı parça çalıyormuş gibi. Renkler, fontlar, fontların doğrultusu, fontların renkleri, backgroundun ve kullandığın nesneler, hepsi birbirinden görsel anlamda kopuk, herbiri ayrı telden çalıyor.
Kısaca sana şunu söyleyeyim sevgili dostum ve bunu hiçbirzaman aklından çıkarma:
Grafik tasarım en az biçimle, en fazla şey anlatma sanatıdır.

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk çalışmansa güzel olmuş

Jakoben

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sag alttaki adamın Dj oldugu zor anlasiliyor.Oysa konuya göre ilk göze carpan Dj olabilirdi.Daha sıcak renkler kullanılabilirdi.

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
cahit hocam gerekli yorumu yapmış
ama birşey daha 1. afişte o kadro bir araya gelmezz hele Dj Akmanla Mor ve Ötesii :))

murattt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum iyi çalışmalar

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
karışık

mmmpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.idgn.net
2. calısmanda 2 calısmayı ust uste koymussun ımajı daha agır basıyor sankı farklı yerlerden gelmıs ve ust uste konulmus objeler gıbı yanı konununun butununde bır bağ yokmus gıbı. ılk calısmanda ıse benzer ogeler tasınıyor bırde tipografi eksikliği mevcut kabartma ve golgeler olmaz ıse calısmaların bırbırıne yakınlasmıs olur kanaatındeyım.

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
karışık ve soluk