Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

iki dosya çalışması

Dracan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kupdosyamp4.jpg

atlasdosyagb0.jpg

herkese kolay gelsin :lol:

Benzer konular

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
dracan diğer çalışmalarınıda inceledim, renk konusunda çok cesursun. Oysa renk görsel sanatlarda ele avuca sığmaz bir ögedir, bu konuda iyi bir araştırma yapıp zamanla öğrendiklerini sindirmen lazım. Birinci dosyada kırmızı renkler, ikinci dosyada mavi renkler gözü çok rahatsız ediyor. Tasarımdaki dengeyi bir anda altüst edebilecek bir güce sahiptir renk, eğer çalışmalarında renk üzerinde biraz kafa yorarsan daha iyi olur.

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence güzel paylaşımın için saol

murattt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş eline sağlık arkadaşım başarılarının devamını diliyorum

Guapa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mrb ilk çalışmandaki ön kapak dizaynı hoş görünüyor fakat arka kapakla uyum sağlamamış.Ön ve arka kapak bütünlük sağlamamış.ön kapak dizaynından farklı bir obje oluşturarak arka kapakta da kullanabilirsin.Başarılar dilerim.

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dracan diğer çalışmalarınıda inceledim, renk konusunda çok cesursun. Oysa renk görsel sanatlarda ele avuca sığmaz bir ögedir, bu konuda iyi bir araştırma yapıp zamanla öğrendiklerini sindirmen lazım. Birinci dosyada kırmızı renkler, ikinci dosyada mavi renkler gözü çok rahatsız ediyor. Tasarımdaki dengeyi bir anda altüst edebilecek bir güce sahiptir renk, eğer çalışmalarında renk üzerinde biraz kafa yorarsan daha iyi olur.

Hocama katılıyorum.Renk tasarımda çok önemlidir.Bu yorumu dikkate alırsan farkı göreceksin.Düşünce ve tasarımın hoş fakat logo biraz basit kaçmış bir ajansa göre :) emeğine sağlık paylaşımlarının devamını diliyorum.Hoşçakal=)

Dracan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlar için teşekkürler uyarılarınızı dikkate alacağım renk konusunda geniş bir bilgiye sahip değilim bu konuda kendimi geliştireceğim herkese kolay gelsin :)