Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

iki logo ve müthiş kavga :D lütfen yardım

fotoecrin

🌱Yeni Üye🌱
YKI25.jpg
arkadaşlar elimizde iki adet logomuz var ve iki arkadaş arasında müthiş bir tartışma konusu oldu logo tasarımların iyi yada kötü olması değil ikisinden birini tercih etseniz hangisini edersiniz lütfen üsteki logo yada alttaki logo hangisini tercih ettinizi belirtin işin sonunda müthiş birde iddaa var :D

Son düzenleme:

Safa Bugra Cil

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben logo felan göremedim ? Mesajını gözden geçirsen iyi olur.

fotoecrin

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar resmi tekrar yükledim yanıtlarınızı bekliyorum

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
İkisinden birini seçme zorunluluğu varsa üsttekini seçerdim.
Böyle bir zorunluluk olmasa ikisini de seçmezdim.

Safa Bugra Cil

🌟Usta Tasarımcı🌟
2.yi yapan arkadaş alınmasın ama , 1. çalışma daha hoş daha şık bence 1. çalışma :)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben 2. çalışmayı seçerdim...

Alleyezonme

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben ikisini de beğendiğimi söyleyemiyeceğim. Ama temel tasarım ilkeleri diye birşey varsa Üstteki alttakine göre daha çok "logo".

Alttaki logo özelliklerini taşımıyor bile. Logoları bi küçültüp de kağıda çıkış alırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

ßy_folkonsa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2. daha farklı, daha dikkat çekici, daha havalı tamam ama 1. olan, sadeliği ve okunabilirliği nedeniyle logo kelimesini daha çok hakediyor BENCE..

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
seçme olayını geçtim de bu logolardan birisi kullanılırsa o şirkete reklam yaptıracağıma gider patates baskı reklamı elimle yaparım daha iyi.

Kusura bakmayın ama bu bir tatmin oyunu değil. İki logo da olmamış daha doğrusu logo bile olmamış. İki arkadaşınıza da kırılmamalarını ancak bu iki işin de kullanılmayacağını kibar dille söylemenizi tavsiye ederim. A yok illa birisi olmalı kırılmasınlar derseniz. 1. logo daha zarif diye yazmışsınız. 2. logoyu yapan kişi umarım foruma denk gelmez yoksa kırılacaktır.
1. daha bi kötünün iyisi olmuş. O kullanılabilir.

yubak

🌱Yeni Üye🌱
horoz dövüşü gibi bir kavga olur .birinci ikinciyi döver. biraz daha geliştir. gladyatörler dövüşü bekliyorum senden

Son düzenleme:

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Bence seninki olmuş benimki olmuş diyeceklerine biraz araştırıp logo nedir nasıl yapılır onu öğrensinler.