Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

iki yüz kitap kapağı

recepmutlu

🌱Yeni Üye🌱
Üniversite sınav için hazırladığım ödev
kitapkapa287305.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

tuna.

🌱Yeni Üye🌱
ön ve arka kapak hiç birbiriyle uyuşmuyor ya arkada yada önde daha farklı tasarım kullanmalısın

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
başarılı bir kitap kapağı. Kapaktaki tolstoy yazısı ne yapacağını bilememiş,
ayrıca genelde sırt kısmında daha kontrast renkler kullanırız. Sende öyle yap.
Arka kapakta yazıyı yazarın altına koymalısın.
iyi çalışmalar.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı bir çalışma fakat ön tarafla arka taraf çok uyumsuz olmuş gerçekten:S

recepmutlu

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için ve önereileriniz için saolun hepsini dikkate alıcam bende aslında öyle yaptım ama hocada etki ediyor öyle yap böyle yap onunda fikrini almak zorundayız.

sercan001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş recep
durmak yok yola devam :D

recepmutlu

🌱Yeni Üye🌱
saol sercan :D tembellik yok çalışmaya devam ooo :D

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yazılar çok ama çok büyük arka kapakta resmi kapamamak üste sıkıştırmısın ve font yine büyük bunların standartları vardır bu standartları bilmiyorsun alaşilan. ön kısımda kıtap basliği çok büyük font sitili zevke kalmıs bisey ona bir orum yapmak itemiyorum, inkılap yayın evi logosuydu sanırım o aşiri büyük olmus o kitap içeriğle alakali birsey deil onun gözükmesi hiçönemli değil çok ufak kıyıda köşede durması gerekir okuyucunun gözüne soklmaz bi yerde :) gelelim sırt kısma kitap adı yine ütü sıkıştırılmı ve çok büyük hiç kibar durmuyor altındaki tolystol da ondan ap ayrı birsey gibi duruyor 3. baskı hemn altında yatay yerine dikey durması gerikirdi baslığın devamı gibi olmusu ve yayım evinin logosu heralde sığsa inkılabıda yazardınız sanırım bunlar kitap hatarı. Gelelim tsarim olan en önemli olguya kndi fikrimi söylemek istiyorum burda iki yüz yazmışsınız ön kapakta ayrı yüzler değil foto ama o espri olmamıs çok basit ve anlaşilmaz olmus insanı süphye düşürenbir tasarım arka kapak ise bunlardan çok çok farklı bir resm (illüstrasyon) çok saçma olmus ön kapakaki konu ile arka kapaktaki konu ayrı gibi 2 farkı kitap gibi olmus arkasına bakrak alan ön yüzü görünce kitabı bırakır...

Genel olarak basarisiz bir kitap kitap kapağı böyle yapılmaz malsef daha çok uğraşarak ve düşünerek çalişmanız gerekir he bu resim güzelmiş bunu kulanayim önede ben bisey yapayim olmaz bir devamlılık gerekir içeri anlatan bir atsarim olması gerekir ve yazı sitilleri ve puntolarını öğrenmenizi tavsiye derim asimetrik çalişmanızı öneririm tasarim simetriden olusmaz iyi günler kolay gele....