Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

il afiş denemem:)

djyudo

🌱Yeni Üye🌱
bu ilk denemem ama sonradan biraz değişiklik istediğini gördüm:tongueout:

18321961ce2.png

biraz değişiklik istiyo ama güzel olmuş:rofl:

******@************ benim adresimm. yardım isteyen yardımm etmek isteyen herkesesi bekliyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ellerine sağlık böyle iddialı olması için çabalanmış emek verilmiş belli... üstteki adamın belinden kesik olması hoş olmamış; uur ve gusto yazılarını çok beğendiğimi belirtmeliyim.rest çengel vs. belli olsun yutulmasın amacıyla geçişli renklerde yapmış olmalısın ama özelliksiz durmuş sanki... mikrofon da çok güzel olmuş ama o mikrofon bana ya jazzı ya da rock en roll'u çağrıştırır. tabii bu herkes için geçerli olmaz bence. tek diyebileceğim o tip mikrofonları seviyorum. alevli görsellerin yazıların okunulurluluğunu güçleştirmiş... belki onlar üstten gelse ya da hiç olmasa mikrofon kenara kaysa geçişli renkli yazılar tek renk olarak kenara doğru yazsa beyaz yazılar da siyah zeminde bağırsa mesala... ellerine sağlık ama ilk çalışmam demişsin çok başarılı gerçekten çok başarılı...

djyudo

🌱Yeni Üye🌱
saol tşk ederim kardeşimm vaktim az olduğu için fazla uğraşamadımm. bu 3 4 saatlik bişedii. nese bi dahaki afişlere inş:D

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel çalışma burdaki en büyük HATTA BÜYÜK BÜYÜK BİR SORUN ki oda yazılar okunmuyor. karmaşık bir resmin üstüne asla ve asla beyaz kullanma.. yada yazıda stroke kullanki yazı ortaya çıksın alt tarafa dikkat edersen.. yazıların pek rahat okunmadını farkedersin . :) yani şekilli şekilmi güzel hoş ama afiş amacına hitap etsin dime :)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ilk çalışman için bence göze gayet hoş geliyor. emeğine sağlık