Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İl afişi için önerilerinizi bekliyorum...

ρĦσтσ ŝρŠáq

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.pcturk.info
Arkadaşlar Giresun ilinin tanıtım afişini hazırlamam gerek.Yöreselleri,gelenekleri,turıstlık yerleri, v.b..gibi...
Size bana bu afişi hazırlarmısınız demiyorum bazı sorularım olucak maddeler halinde topladım cewaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
(Not:afiş için adobephotoshop kullanılmaktadır..)

1- Bu afişin kullandığım programda boyutunu kaça kaç olarak ayarlamam gerek ? ( afiş basılıp asılacak)
2-Tanıtım afişlerinde dikkat çeken önemli noktalar nelerdir ?
3- Arka plan olarak nasıl bişey kullanabilirim ?
4- Tanıtım resimleri afişte hangi duzene göre sıralanmalıdır ? Yerlerinin önemi ?

Arkadaşlar bunlar benim için önemli,ben Lise 3 öğrencisiyim,ve bu ingilizce ödevimiz :) Benim için çok önemli kendimi bir yolla okulun tek öğrencisi yapmam lazım.Bu işi az da olsa biliyorum,Afiş güzel olursa basılacak ve okulda ve ilimde ses getirecek...

2 haftalık sürecim var okulda tek ben yapacağım için fazla endişem yok çünkü bu işi bilen çok az...
2 hafta içerisinde önerilerinizi beklıyorum..Benim ile iletişime geçmek isteyenler lütfen msn adresimi eklesin.Teşekkür ediyorum..

Adres : ..................................

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

tuana2108

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadasım tanıtım afıslerı genelde 80x50 olur ama baskı merkezlerınde ben baktım 70x50 basım uygun gorunuyor.. Ben yaptım 70x50 olarak sımdıden kolay gelsın

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1- Bu afişin kullandığım programda boyutunu kaça kaç olarak ayarlamam gerek ? ( afiş basılıp asılacak)
2-Tanıtım afişlerinde dikkat çeken önemli noktalar nelerdir ?
3- Arka plan olarak nasıl bişey kullanabilirim ?
4- Tanıtım resimleri afişte hangi duzene göre sıralanmalıdır ? Yerlerinin önemi ?

1. Afişin basılması problem değil.. ebatlar 35x50, 46x64, 50x70, bu ebatlar sana kağıtta ve masraf olarak düşük fiyatlı işler olucaktır..170 gr parlak kuşe basılırsa işlerin kaliteli bir baskı sonucu iyi görünebilir..

2. Tanıtım afişlerinde dikkat çeken önemli noktalar adı üstünde yöreselliği ön plana çıkartacağından dolayı Yöresel Materyallerdir..

3. İllaki arka plan kullanmana gerek yok kendini o şekilde şartlama hiçbir zaman..

4. tasarımı Sen yapacaksın..yerlerin veya dizilişlerin bir önemi yok!

Ama sana sadece şunu söylemeliyim..Gerekli araştırma yaparsan konunun içinden çıkman daha kolay olur..Yapılmış işlere bak..Zeminli zeminsiz çalış 2 tane..Kendi yaratacağın vektörelleri kullan..
Hatta yapabiliyorsan birtane çalışmanı koy yönlendirelim burda..
Kolay gelsin..

ρĦσтσ ŝρŠáq

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.pcturk.info
cevaplarınız için teşekkür ediyorum,çalışmamı siteye ancak hafta sonu upload edebilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

marduk23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede önce bişeyler yaparsan daha çok yardımcı olunur.