Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlaç kutusu ödevi Cabral

Ar0qis

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.emrekahraman.com.tr
lakutusuconvertgd8.jpg

İlk kutu çalışmam ve bundan 100 aldım...5 saatimi aldı çalışma..Yorumlarınızı bekliyorum

Benzer konular

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Oldukça başarılı, bence o notu haketmişsin, 2 renkle işi kotarmışsın... Yalnız birazcık kopya çekmişsin galiba, kutu bıçak çizimi ve kutunun katlanan yerlerinde bıraktığın taşmalar seni ele veriyor:) Ama sanırım bunlar olmadan da bu notu hakederdin... Ön ve arka yüzey simetrik mi asimetrik mi olmalı mıydı ondan emin değilim... Bir de barkod kutunun içinde kalmış, orası hatalı...

Eline sağlık

Ar0qis

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.emrekahraman.com.tr
Kusura bakmayın açıklamayı unuttum.Biz kendimiz bir orjinal bulup onu yapıcaktık.Eskiz çalışması yapıp ölçülendirerek ve orjinale bakarak çizdim ben çalışmayı.Acemiyim daha 17 yaşındayım ve baski öncesi bölümünü okuyorum.Gerçekten bu çalışma zorladı beni...

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Kusura bakmayın açıklamayı unuttum.Biz kendimiz bir orjinal bulup onu yapıcaktık.Eskiz çalışması yapıp ölçülendirerek ve orjinale bakarak çizdim ben çalışmayı.Acemiyim daha 17 yaşındayım ve baski öncesi bölümünü okuyorum.Gerçekten bu çalışma zorladı beni...

Yani bu bir tasarım değil mi, orjinal bir kutunun dijital ortama aktarılması öyle mi? Durum böyleyse burada ölçüler çok önemli olur, çalışmayı birebir göremediğimiz için de en iyi kararı öğretmenin vermiştir.. Elbette hata oranı çok düşük olmalı ki bu uyarlamaya iyi not vermiş...

Not: Sunularınızda detaylı bilgi vermeye özen gösterin

Ar0qis

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.emrekahraman.com.tr
Özür diliyorum gerçekten ben açıklamayı unutmuşum.Orjinali en kısa zamanda buraya koyucam.

Dediğim gibi 5 saat bununla uğraştım ve sonucunu aldım.Ancak hatalar var gibi geliyor gözüme.Bulamıyorum...

ALe..!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
qüzeL oLmuş ama orjinalden bakılarak yapılmış bir tasarım oLduqu için tam olarak qöze hoş geLior keşke akLından qüzeL bişey çıkarsaydın ortaya kanKi :D

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş güzel ama keşke ölçeklendirseydin arogis öyle baksaydık

diemaster

🌱Yeni Üye🌱
kusura bakma arkadaşım hocan baya bonkörmüş
kutununn kulaklarında açısal hatalar var kafalardaki radüsler hatalı ve kilitleri koymayı unutmuşsun bence tekrar kontrol etmelisin
yani barkadou koyduğun yüzde kenarlarda kilitler olmalı onun aynı zamanda o yüzün ölçüsü örnek olarak 16 mm ise 14 mm radüsle kesmelisin dikkat radüs vermiyorsun kesmen gerekiyor kenardan 14.5 mm içeriofset kaçıyorsun 14 mm radüsle kesiyorsun
bunlara dikkat edersen çok daha iyi olur