Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ildem dershanesi bilbord

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
başarı tablosu ilk defa yapıyorum görüşlerinizi alabilirmiyim...
baartablosu.jpg

Benzer konular

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Bilboard demek isten sanırım.....

Şık bir lokanta menüsünü anımsatıyor kötü bir eleştiri olarak alma menü konularında başarılı olabilirsin.....Kenardaki vektörler yakışmamış ayrıca renk seçimide pek başarılı değil
yazıları biraz küçültüp genel çalışmanın boyunu biraz kısa tutarsan daha derli toplu görünecektir ama yinede ne diyoruzzz.... Emeğe saygı

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bilboard demek isten sanırım.....

Şık bir lokanta menüsünü anımsatıyor kötü bir eleştiri olarak alma menü konularında başarılı olabilirsin.....Kenardaki vektörler yakışmamış ayrıca renk seçimide pek başarılı değil
yazıları biraz küçültüp genel çalışmanın boyunu biraz kısa tutarsan daha derli toplu görünecektir ama yinede ne diyoruzzz.... Emeğe saygı
bilboard dı değilmi :) karıştırdım galiba bilboard da değilde branda olacak sanırım binanın ön yüzüne asılacak 150cm x 350cm olacak güzel duracağını umuyorum bakalım

çalışma hoş duruyor ama yazıları kontrol etmeni tavsiye ederim
ettim isimlerden 2 şer tane var :) hemen hocaya dönüyorum...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Alt kısım ve üst kısım apayrı duruyor :)
Ölçüler ise alışılmışın dışında geldi bana....
Doğrusu ise; billboard'dır... İyi çalışmalar...

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
sonuçta sen bir iş yapıyorsun ve karşılığında bir ücret alıyosun işini en iyi şekilde yapmak senin görevin yoksa aldığın paranın ne hayrı klacak ki ister branda olsun ister bilboard olsun

gece_ay_isigi_

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tamam sonunda tutturduk sanırım :) Yönetimle görüşüp konu başlığını değiştirmenizde fayda var... İyi çalışmalar...

teşekkürler sizede ama yönetimle nasıl irtibata geçileceğini bilmiyorum sanırım burya yazıyoruz... ismin ildem dershanesi branda olarak değiştirilmesini saygıyla talep ediyorum... sanırım oldu...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler sizede ama yönetimle nasıl irtibata geçileceğini bilmiyorum sanırım burya yazıyoruz... ismin ildem dershanesi branda olarak değiştirilmesini saygıyla talep ediyorum... sanırım oldu...
İlettim... En kısa sürede ilgileneceklerdir...
zaten bu ebatlarda bilboart olması imkansız gibi görüküyor :)

ARkadaşımızda yanlış anlaşılmayı düzellti zaten :)Herkese iyi çalışmalar...