Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İleri seviyede amatör ( karakalem cizimim )

BlackPencil

🌱Yeni Üye🌱
bi tek bunu upload edebildim zaten dier resimlermde buna benziyo bi bakn bakalım begencegnizmi xP

ayrica okul sırasininustune cizildixP

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bi tek bunu upload edebildim zaten dier resimlermde buna benziyo bi bakn bakalım begencegnizmi xP

ayrica okul sırasininustune cizildixP

birincisi okul sıraları üzerine resim çizilmek için değildir... ülkem size o sıraları üzerlerini çizesiniz diye önünüze kadar getirmiyor... ve o sıralar sizdekilerden sonralara en güzel hali ile nasıl kalacak bilemiyorum... bu ülkemin kesilecek kadar çok ağacı yok ayrıca... ayrıca ben ileri bi seviye göremedim...böyle bişeyi nasıl yapıyor ve sıra üstüne çizildi diye sergileyebiliyorsunuz hayretler içerisindeyim...

qrafiX

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birincisi okul sıraları üzerine resim çizilmek için değildir... ülkem size o sıraları üzerlerini çizesiniz diye önünüze kadar getirmiyor... ve o sıralar sizdekilerden sonralara en güzel hali ile nasıl kalacak bilemiyorum... bu ülkemin kesilecek kadar çok ağacı yok ayrıca... ayrıca ben ileri bi seviye göremedim...böyle bişeyi nasıl yapıyor ve sıra üstüne çizildi diye sergileyebiliyorsunuz hayretler içerisindeyim...

Katılıyorum
Su anda O sıralarda okumak için can atan kac cocuk var bi bilsen ..
:swear:

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
güneş gün;318438' Alıntı:
birincisi okul sıraları üzerine resim çizilmek için değildir... ülkem size o sıraları üzerlerini çizesiniz diye önünüze kadar getirmiyor... ve o sıralar sizdekilerden sonralara en güzel hali ile nasıl kalacak bilemiyorum... bu ülkemin kesilecek kadar çok ağacı yok ayrıca... ayrıca ben ileri bi seviye göremedim...böyle bişeyi nasıl yapıyor ve sıra üstüne çizildi diye sergileyebiliyorsunuz hayretler içerisindeyim...[/QUOTE

kesimlikle katılıyorum sana halısın