Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk çalışmam için eleştirilerinizi bekliyorum

agg55

🌱Yeni Üye🌱
manetq.jpg

8 sayfalık yerel gazete boyutlarında çıkardık. ilk çalışmam bu kadar oldu.
Okul gazetemiz için yorumlarınızı bekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
arkadaşım resim gözükmüyor. bir de sanırım konuyu yanlış yere açmışın.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Eğer çalışmınızı CMYK olarak export ettiyseniz, yükleme sitesinde gözükmesine rağmen burada gözükmeyecektir. Çalışmanızı RGB olarak export edip, yükleme sitesine yükledikten sonra tekrar deneyiniz.

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
öncelikle en üstte kullandığınız iki haberin fontları uygun değil. yine o haberlerden soldaki mayıs yazısının puntosu daha küçük olmuş. sayfayı dikey ikiye bölen gri alana yazı yazmak pek hoş olmamış çok sıkışık olmuş. ben bakar bakmaz ilk olarak bunlar dikkatimi çekti.

resimlerle yazılar arasındaki boşluklar hepsi farklı farklı. eşit boşluklar bırakırsan daha hoş gözükecektir. bazı resimler de bu sebeple yazılarla iç içe geçmiş.

daha fazla araştırma yapmanı tavsiye ederim. gazeteleri incele yazıları sütunları ne biliyim resimlerin konuluş şekillerini incelersen senin için çok faydalı olacaktır.

Pinars1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bariz seyleri söylemek istiyorum mansetteki font farkliliklari, sag kisimda dik sekilde yazilmis spor,höyük bölümleri, "sol yanim aciyor anne" o kadar kötü durmus ki orada sıkıstirilisi vs. ayrica hizalamalar ve font büyüklükleri her yerde farkli yukarida 2 haberi sekilde degilde daha göze hos gelecek fontlarla yazilabilirdi. Uyumsuzluk fazlasiyla sayfada belli ediyor kendisini.Bence biraz arastirmaniz gerekiyor gazeteleri.