Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Çalışmam Klasik Gitar Çizimim

5830grfk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar henuz 1 haftalık bi bilgim var 3d max ta.sadece videolara bakıp kapatıp kendım uyguluyorum.bunu corel+3dmax ile yaptım.cok asırı amatör biliyorum ama sadece paylasmak istedim.asagı yukarı 45 50 dk sürdü suncacık sey :))
gitarın altı kırık kırık olmus demeyin sakın haa :crying:
u0jm.png

Son düzenleme:

Benzer konular

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Gitarın altı kırık kırık olmuş ama.. :)

5830grfk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yumusatmayı nasıl yapıcamı bilmiyorumkii :)) acımasızca eleştirin eksik cok ve nasıl yapmam gerektini kısa kısa anlatark tabiki:)

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
cidden o kadar kötümü yahu :))

Değil tabii ki.. (Daha daha kötü aslında.) :D

Ama, bir haftalık tanışma, 45-50 dakikalık çalışma sonucunda daha fazlasını beklemek yanlış olur.

Bu heves ile, eminim yuvarlatılmışlarını da görebiliriz. Sabır ve azimle..

Kolaylıklar diliyorum. :)

5830grfk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Daaha yolun cok basndayim hic sanmiyorumki ilk programa baslayan profesyonel seyler ckartsn zamanla mutlaka gelsck ilk calsmam icin bence fena sayilmaz ama iyi blen birisi icin berbat olucaktr.yorumlariniz icin tesekkur ederm

delicambo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir de model hatası çarptı gözüme... gitarın iki teli eksik.... ya da iki mandalı fazla:) artık... bas mı klasik mi ona bi karar vermek gerek;)

gövdede gitarın eşiği yok.

teller mandallara kadar uzanmalı.

ve evet altı kırık kırık olmuş;) (modellerken segment sayısını artırarak, ya da smooth modifierı ile orayı yumuşatabilirsin)

çalışmaya devam:) eline sağlık. kolay gelsin.

5830grfk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir de model hatası çarptı gözüme... gitarın iki teli eksik.... ya da iki mandalı fazla:) artık... bas mı klasik mi ona bi karar vermek gerek;)

gövdede gitarın eşiği yok.

teller mandallara kadar uzanmalı.

ve evet altı kırık kırık olmuş;) (modellerken segment sayısını artırarak, ya da smooth modifierı ile orayı yumuşatabilirsin)

çalışmaya devam:) eline sağlık. kolay gelsin.

ilk farkeden sensın telleri eksik oldunun :D normaldi ama cok kötü durdu bende cıkardım :)))

tesekkürler olumlu yorumların için :)

5830grfk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında forumda bi gitar yapımı var ama izlemek zoruma geldi karadüzen ne cıkcanı merak edip yaptım.ayrıntılara yok sanırım

Gövdenin "İnterpolation" değerini 12 yapsan diyorum

dedin ama ben programı henüz bilmiyorum onun ne demek oldunu bilmiyorum.üstelik üstündeki kaplama sadece bi resim hepmi böyle oluyo bilmiyorum ama oda kaliteye etki edermi.

biraz kurcaladım kırıklar düzeldi:)
v5mj.png

Son düzenleme: