Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu işler için daha cok amatörüm biliyorumm yorum yaparken lütfen bu dikkate alın..Daha önce hazırladıgım fakat kullanamadıgım bu afişi yeni düzenlencegim bi parti için kullanmak istiyorum bu yüzden yorumlarınızı bekliyorumm...
sol üst çaprazda ki yazının fontunu değiştir daha kolay okunur bir font tercih et altta ki telefon numaralarını kapat belli olmasın(forum kuralları gereğince) ve dans edenlerin biraz opacitesini düşür ellerine sağlık
Çalışmanıza gelince kullanılan brush'ların yoğunluğu gözü yormak ile birlikte font seçimide çok karmaşık daha sade ve anlaşılır fonları tercih edebilirsiniz.Brush'ların yerlesımınde problemler var (Orta kısımdakı Pembe üstlü bayanın ayaklarının kesilmiş gibi gözükmesi) Yeni yeni başladıysanız doldurmaktan öte sade ve göze hoş gelen denemerde bulunun ve incelemelerden kaçınmayın Emeğinize Sağlık,Bundan sonraki çalışmalarınızda , başarılar diliyorum.
Yazılar çok gağınık ve hepsinin farklı fontta olması gözü yoruyot.. yazıalrı bir düzene sokmanı .. Mawinin dediği gibi bir de dans eden kız silüetlerini biraz saydamlaştırırsan bu iş tamamdır
yorumlarınız için cok tşkler söylediklerinizi uygulamaya çalısacağım... tel numarsını silmeye calıstım fakat silemedimm forum yöneticileri bu konuda yardı ederse cok sevinirimm... tekrar tşkler...
Yapılan çalışmaların üzerinde kendinize ya da müşterilerinize ait iletişim bilgileri ve internet adresi bulundurulmamalıdır. Lutfen iletisim bilgilerini kaldirarak tekrar yukleyiniz