slm arkadaşlar İlk coreldraw çalışmam yorumlarınızı bekliyorum
U ufuk_gmc 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 27 Ocak 2011 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 27 Ocak 2011 #1 slm arkadaşlar İlk coreldraw çalışmam yorumlarınızı bekliyorum
Murat VARDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 27 Ara 2008 Mesajlar 3,774 Tepkime puanı 128 27 Ocak 2011 #2 ufuk_gmc' Alıntı: slm arkadaşlar İlk coreldraw çalışmam yorumlarınızı bekliyorum bundan önce hangi programı kullanıyordunuzda "ilk corel çalışmam" dediniz ? çalışmaya gelince; kutu yanlarındaki floral vektörlerin yerine başka bir şeyler kullanmanı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ...
ufuk_gmc' Alıntı: slm arkadaşlar İlk coreldraw çalışmam yorumlarınızı bekliyorum bundan önce hangi programı kullanıyordunuzda "ilk corel çalışmam" dediniz ? çalışmaya gelince; kutu yanlarındaki floral vektörlerin yerine başka bir şeyler kullanmanı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ...
U ufuk_gmc 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 27 Ocak 2011 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 27 Ocak 2011 #3 daha önce fireworks, dreamwearver ve flash programlarını kullanıyordum corele yeni basladım önerin için teşekkür ederim
daha önce fireworks, dreamwearver ve flash programlarını kullanıyordum corele yeni basladım önerin için teşekkür ederim
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 27 Ocak 2011 #4 Çikolataların yerleşiminde sorun var gibi?
timsah_sg 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 4 Şub 2009 Mesajlar 968 Tepkime puanı 17 27 Ocak 2011 #5 hangisini siz çizdiniz peki kopyala yapıştır dışında size ait bir çizim mevcut mu??