Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk css calışmam (deneme amaçlı)

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
4461.jpg

css yi ögrenmeye yeni yeni baslıyorum ve ilk olarak deneme amaçlı yaptıgım css calışmama iyi kötü yorumlarınız beklioyrum..not:calışmada herhangi bir konsept yok sadece deneme amaçlı oldugunu vurgulamak isterim

myekran

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.myekran.net
CSS ile çalışırken standartaları biliyorusnuzdur eğer bilmiyorsanız ben yine hatırlatayım, üst kısım, alt kısım, yan menüler, ve içerik kısmından oluşur.
Sizin üst ve alt kısım uyumsuz olmuş yani bir sitede bunlar doğru orantılı olur..
İçerik kısmı ise yan menüden üst ve alt kısımdan renk olrak ayrılmış gibi duruyor, buraya bir tablo yaparak tablonun border kısımlarına renk vererek hoş bir görüntü sağlayabilirisniz..
Yine ilk çalışmanız olmasına rağmen iyi bir çalışma...

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
CSS ile çalışırken standartaları biliyorusnuzdur eğer bilmiyorsanız ben yine hatırlatayım, üst kısım, alt kısım, yan menüler, ve içerik kısmından oluşur.
Sizin üst ve alt kısım uyumsuz olmuş yani bir sitede bunlar doğru orantılı olur..
İçerik kısmı ise yan menüden üst ve alt kısımdan renk olrak ayrılmış gibi duruyor, buraya bir tablo yaparak tablonun border kısımlarına renk vererek hoş bir görüntü sağlayabilirisniz..
Yine ilk çalışmanız olmasına rağmen iyi bir çalışma...

baktıgım bütün derslerde senin vedigin örnekler yani altkısım,üstkısım,içeril,yanmenu...standart olduklarıı bilmiyordum ama ögrendim tskler...dedigim gibi daha yeni ögreniyorum dogaçlaam bir calışma oldu ama dediklerini kesinlikle göz önünde bulundurucam...tskler ögretici yorumun icin

myekran

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.myekran.net
CSS için Fatih Hayrioğlu'nun CSS kitabını ve sitesini önerebilirim..
Link burdan eğer yasaklanırsa Google'dan bulursun ;)

Rapid

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
my.php

dersler dogrultusunda bu cıktı arkdslar en son olarak

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende kitabı vardı.Faydalı olur sanırsam..Teşekkürler :D