Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk heykel denemelerim

Boo

🌱Yeni Üye🌱
selam arkadaşlar,
2 ay önce heykel yapmaya başladım..bunlar da ilk 3 sanat eserim :p bebek fimodan diğerleri su bazlı kilden yapılmıştır.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
resim, heykel okuyan biri olarak; yeni başlayan biri için gayet iyi zamanla bu yüzler daha derin ifadeler kazanıcaktır eminim..

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğinize sağlık. Teknik olarak heykellerin nasıl yapıldığını bilmediğim için yorum yapamıyacağım ama 3. fotoğrafınızdaki çalışmanızın karın bölgesinde sorun var gibi

senem sevtap

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence başarılı üstelik daha iki ay olmuş başlayalı.Başarılarının devamını dilerim...

djmatrak

🌟Usta Tasarımcı🌟
dostum yaptığın işin tekniğinden anlamam ama 2 ayda bunları yaptıysan 1 sene sonra sanırım ünlü balmumu heykelleri gibi gerçeğe yakın çalışmalara imza atarsın, eline sağlık

çalışmalarında yolun açıkolsun

moon.light_19

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk başlayan için mükemmel denilecek çalışmalar ilerde daha iyi işlerinizin çıkacağına inanıyorum ilerleyen zaman içinde çalısmalarınızın devamını sergilerseniz gelişmeyi daha net görebiliriz emeğinize sağlık:)

Boo

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için :) Yaptığım fakat daha tam bitmemiş bi heykel çalışmam daha..umarım beğenirsiniz.

Son düzenleme:

traubon2

🌱Yeni Üye🌱
bu çok daha güzelmiş
zbrushlada ilgileniyosun değilmi

Boo

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim :) Yok zbrushla hiç ilgilenmedim...ama zbrushta yapılanları referans olarak kullanıyorum..çok ayrıntılı işler var.

traubon2

🌱Yeni Üye🌱
evet bende duvarındaki resimlerden tanıdm zbrushla ilgili bi kaç nlü çalışma vardıda . kolay gelsin başarılarının devamını dilerim

denise

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu kadar kısa zamanda çok güzel işler çıkarmışsın tebrikler.En son çalışman çok daha iyi görünüyor.Daha iyilerini yapabileceğine olan inancım çalışmalarını gördükten sonra kesinleşti.Yolun açık olsun.

Boo

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için :)