Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ilk illüstrasyon çalışmam - kırmızılı kadın

-a-l-t-a-y-

🌱Yeni Üye🌱
39963372.jpg

Kullanılan Program : Photoshop CS2 - CS3 ( + Mouse )
Süre : Çooook uzun zaman :sweating:
Hazır brush : Kiprik-kaş-saç-zemindeki çiçek deseni (Henüz kıl-tüy çizimlerini yapabilecek cesaretim yok :smile:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ederim çok başarılı olmuş. Kolllara yani vücuda biraz daha belirgin şekilde gölge ışık vermelisin.
Saç illustaryona başlayanlar için hep sıkıntı olmuştur. Buna bende dahil :D
Forumda saç çizimi dersleri var onları inceleyip antreman yapmaya başlamalısın :D
İstediksen sonra başarırsın. Eline sağlık, devamını bekliyoruz.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
bu alanda usta değilim ama sol omuzla sağ omuz arasında ufak bi orantı sorunu var gibi yada bana öyle geldi bilemiyorum ama güzel olmuş tebrik ediyorum başarılarınızın devamını dilerim..

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
anatomini oturması için kol lara ve yüze daha fazla ışık gölge vermelisin bence onun dışında çok güsel

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
eline sağlık çok iyi bencede bende bu tarz çalışmalara devam etmeyi hedefliyorum iyi çalışmalar...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanı tek bozan şey, bazı yerlerde sert bazı yerlerde yumuşak brushla gölgelendirme yapman..
Dekolte kısmı ve kollar gibi.. İlerliyen zamanlarda başarılı işler olucaktır.Aynen devam..

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınız düzeltilmiştir, lütfen bundan sonraki konularınızda daha dikkatli olunuz...

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gözler çok güzel olmuş,bence devam etmelisin zamanla düzelir eksik yanlar.Başarılar.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk olan bir çalışmaya göre çok başarılı tebrikler...

organic.candy

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk çalışma olarak çok iyi ellerinize sağlık...

-a-l-t-a-y-

🌱Yeni Üye🌱
Eleştiriler ve yorumlar çok güzel geldi, ben bu gazla durmam artık, hemen ikinci çalışmama başlıyorum. Herkese Teşekkürler.

Tebrik ederim çok başarılı olmuş. Kolllara yani vücuda biraz daha belirgin şekilde gölge ışık vermelisin.
Saç illustaryona başlayanlar için hep sıkıntı olmuştur. Buna bende dahil :D
Forumda saç çizimi dersleri var onları inceleyip antreman yapmaya başlamalısın :D
İstediksen sonra başarırsın. Eline sağlık, devamını bekliyoruz.
anatomini oturması için kol lara ve yüze daha fazla ışık gölge vermelisin bence onun dışında çok güsel

Teşekkürler, Vücuda gölgelendirme yapmaya çok çekindim, resmi bozmaktan korktum galiba... fareyle saç yapımı çok zor geliyor, ah bi tabletim olsa...

bu alanda usta değilim ama sol omuzla sağ omuz arasında ufak bi orantı sorunu var gibi yada bana öyle geldi bilemiyorum ama güzel olmuş tebrik ediyorum başarılarınızın devamını dilerim..

Teşekkürler, elini beline koyması ve ayağının birinin önde olmasından kaynaklanan bi duruş şekli vermek istedim ama şekli fazla vermişim galiba :smile:

Eline sağlık ilk çalışma için çok hoş fakat saç sanki brush gibi geldi bana.Yanılıyormuyum acaba?

evet saçlar hazır brush (kiprik, kaş ve zemindeki çiçeklerde brush) resmin altına yazmıştım

Çalışmanı tek bozan şey, bazı yerlerde sert bazı yerlerde yumuşak brushla gölgelendirme yapman..
Dekolte kısmı ve kollar gibi.. İlerliyen zamanlarda başarılı işler olucaktır.Aynen devam..

Teşekkürler, hiç dikkatimi çekmemişti diğer çalışmalarımda özen gösteririm.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk için başarılı bir çalışma emeğine sağlık

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
ilk çalışmaya göre çok güzel.
ışık gölge olmazsa kağıt gibi gözükür herşey :) ama yüzdeki orantısızlıklar çok rahatsız etti beni kadının gözleri çok büyük değil mi? eline sağlık
iyi çalışmalar

-a-l-t-a-y-

🌱Yeni Üye🌱
sorunlar zamanla düzelecektir. (tabi emek+zaman harcarsam)

ponti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
pontinintakilari.blogspot.com
O zaman bir sonra ki çalışmanı brush kullanmadan yaparsan bence kendini daha çok geliştirebilirsin.Tekrar eline sağlık.

pmorkaya

🌱Yeni Üye🌱
Kullanılan Program : Photoshop CS2 - CS3 ( + Mouse )

demişsin

Ilk illüstrasyon çalışmam da demişsin ben anlayamadım....

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
İllüstratör programını kullandım mı demeliydi ? İllüstrasyon programa bağlı değildir Photoshopta da illüstrasyon yapılabilir.