Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk illüstrasyon denemem ...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
61656485ab8.jpg

Bu kadar güzel çalışmalarınız karşısında dayanamadım bende denedim :)
photoshopta mausla çizdim...

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
paylasımın için tesekkurler.bişeylere heveslenip yapman çok guzel.ama sanki figurde anatomık bozukluklar var.çok rahatsız edıcı duruyor.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
Yorumun için teşekkürler Yasemin.Aslında aceleyle yaptım bende farkındayım, ama yinede paylaşmak istedim...İlk denemem olduğu için mazur görün.. birde mausla ilk defa çizdim kaleme benzemiyor :(

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Sevgili filiz anatomik kusurların farkındaysan, nasıl olması gerektiğini de biliyorsundur. :)
O yüzden acele etmeden çalış, burda yayınlamak tabiki sana birşeyler öğretecektir ama önce özen. :)

Ellerine sağlık.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
ilk deneme için güzel tabi bozukluklar var ben de mause ile çalışıyorum ama photoshop değil vektörel çalışıyorum.ilk başlarken referans kullanırsan çabuk alışırsın ama devam et bence güzel gidiyor

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
Sevgili filiz anatomik kusurların farkındaysan, nasıl olması gerektiğini de biliyorsundur. :)
O yüzden acele etmeden çalış, burda yayınlamak tabiki sana birşeyler öğretecektir ama önce özen. :)

Ellerine sağlık.

Yorumun için teşekkürler ...İlk denemede sabırsızlandım galiba bitsin diye:smile:

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
ilk deneme için güzel tabi bozukluklar var ben de mause ile çalışıyorum ama photoshop değil vektörel çalışıyorum.ilk başlarken referans kullanırsan çabuk alışırsın ama devam et bence güzel gidiyor

Teşekkürler Fairylike moral oldun :angel:

Önerinide göze alıyorum yol göstermen iyi oldu. Birbirimizden öğrenicek çok şey var ...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
emeğine sağlık diğer arkadaşlareımda söylemişler anatomik yapı çok önemli biraz desenle ilgili araştırma yapman faydalı olabilir

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
böyle anlarda kendi yaptığımız ilk çalışmayı hatırlayıp onunla kıyaslamayı daha doğru buluyorum. bu iş azim işi ve ben ilk çalışma olarak bi ışık görüyorum. sevdiğim renkleri kullanman ve gölgelendirme çabaların bence güzel.diğer eksiklerde yaptıkça, elin alıştıkça düzelecek mevzular. ikinci çalışmanı sabırsızlıkla bekliyorum.eminim çok daha güzel bir iş çıkacak.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ilk heves ilk çalışma ama önemli olan bir yerden başlamak sende bir adım atmışsın zaten geliştirmek te senin elinde bence bunuda yaparsın emeğine sağlık...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
böyle anlarda kendi yaptığımız ilk çalışmayı hatırlayıp onunla kıyaslamayı daha doğru buluyorum. bu iş azim işi ve ben ilk çalışma olarak bi ışık görüyorum. sevdiğim renkleri kullanman ve gölgelendirme çabaların bence güzel.diğer eksiklerde yaptıkça, elin alıştıkça düzelecek mevzular. ikinci çalışmanı sabırsızlıkla bekliyorum.eminim çok daha güzel bir iş çıkacak.

Yorumun için teşekkürler dolores.Tamamdır ben bu sözlere göre iyi bir iş çıkarmam lazım artık :angel: umarım bir sonrakini beyenirsiniz...