Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk illüstrasyon denemem

breezeswind

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sonhaliylba1xe9.th.jpg

resimin orjinal boyutunu görüntülemek için tıklayınız

öncelikle,şunu belirteyim bu benim ilk denemem. zaten başlıktan da anlaşıldığı gibi, her başlığı okuyup tıklayan arkadaş burda ne gibi bir çalışmayla karşılaşacağını az çok tahmin ederek geldi.
öyle başka arkadaşlar gibi'' 2 saatte yaptım, yok 15 dk. da bitirdim. şipşak yaptım'' gibi cümleler kurmayacağım. ne yalan söyliyeyim. bayadır üstünde uğraşıyorum. ilk çalışam ya, ne nasıl yapılır bilmiyorum tam olarak. kaşını kirpiğini tek tek uğraştım, forumda bazı verilen önerileri dikkate aldım'' detaylara önem vermeye çalıştım'' kendimce tabi. ortaya böyle bir tablo çıktı.

ilk çalışmada kolay birşeyler yapmak istediğimden bir yerden bulduğum bu resimi
ghgyljhbnmnogmt3.jpg

illüstre etmeye çalıştım. öyle günlerce sırf buna çalışmadığım için belki de zamanı biraz uzun sürdü.
hala daha bazı noktalarda kararsızım. perdenin halkası olsun,işte ışık oyunları gölgeler olsun saçının kıvrımları olsun tam içme sinmedi;ama elimden bu geldi diyeceğim bunu da kendime yakıştıramıyorum. yani daha iyisini yapabilirim.sanırım biraz daha zaman gerek.bu konuda usta forum sakini arkadaşlardan yönlendirmeler beklediğim için foruma eklemek istedim çalışmamı.
(arkadaşlar,orjinal boyutunda eklediğimde çok büyük geldi ve yazılar düzensiz çıktığı için düzenlemek zorunda kaldım yazıyı. eğer yukarıda verdiğim linke tıklarsanız resimi orjinal boyutunda görünteleyebilirsiniz.)

Son düzenleme:

BblueE

🌱Yeni Üye🌱
çok hoş olmuş ama ... aması var bence bayanın suratını biraz daha ön plana almalısın gülmeli dudak yapısı göz yapısı biraz daha sempatik olma yönünde olabilir yanakları çok dar olmuş biraz daha oval yüz sempatikleştirmende yardımcı olablir... onun dışındaki herşey çok hoş perdeler bayanın el yapısı bacak yapısı kutuyu tutşu hepsı estetık... ellerine sağlık (( ayrıca perde ve bayanın üzerindekı renklerle oynayabılırsın yanı perde rengı bıraz daha koyu olabılır)) çok konuştum :D

breezeswind

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim ,hoş önerilerde bulunmuşsun.dedim ya bazı şeylerde kararsız kaldım,perdenin rengiyle o kadar çok oynadım ki:) en sonunda bu tonda karar kılmıştım;ama yine de eleştirlerini dikkate alacağım sağol bbluee.

BblueE

🌱Yeni Üye🌱
anlayamadıgmız kopukluklar olabılıyo... yoruma açık olabılmk kadar güzel bısey yok fkir alış verişi en önmlisi ama genel olarak bakılınca çok begendım ben