Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk işim yorumlar lütfen

Lothlorien

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba 2 günlük grafikerim aşırı ilgi duyduğum bir iş ve 2 gündür uyumadan bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bu logoyu corelx5 ile yaptım umarım beğenirsiniz yorumlarınızı alabilirmiyim.

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Yazı karakteri ve reklamın m'si çok kötü ...

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
m harfindeki espriyi anlayamadım ? yazı karakterini değiştirmenizi öneririrm ;)

Lothlorien

🌱Yeni Üye🌱
anladım yazı karakterine müdahale ederim sıkıntı yok onun dışında genel olarak hoş bir görüntüsü varmıdır acep:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar merhaba 2 günlük grafikerim aşırı ilgi duyduğum bir iş ve 2 gündür uyumadan bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bu logoyu corelx5 ile yaptım umarım beğenirsiniz yorumlarınızı alabilirmiyim.

Arada uyuman gerekiyor. Hırs iyidir fakat kafayı zinde tutmak, bolca araştırmak, aaa bu program ne güzel haydi bir şeyler yapayım demen önce neyin nasıl yapıldığını, logonun nedir? logonun amacı nedir? logonun yapılışları ve ifadelerini iyice araştırman gerekir.

Bol şans..Bu işe devam etmenin yegane yolu bolca araştırmak ve bolca uygulamak..

Kolay gelsin..

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑

Bu serbest bir çalışma umarım yani bundan kazanç sağlamayacaksınız.
İki günde grafiker olmak büyük bir sorun ve benim kafamda soru işareti.
Çalışmada kullandığınız yuvarlak ne işe yarıyor anlayamadım
O kadar büyük bir yuvarlağın içinde firmanın ismini yazmak çok fazla sakıncalı ve doğru bir durum değil.
yazı karakteri olarak da kötü bir seçim yapmışsınız farklı denemeler yapmanızda fayda var.
Kolay gelsin

https://www.grafikerler.net/logotype-cesitleri-t43575.html

https://www.grafikerler.net/markayi-ayirt-etmenin-yolu-renk-t19216.html

Buraya göz atmanızı öneririm

Son düzenleme:

Lothlorien

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız için teşekkür ederim. tabiki serbest bir çalışma karvizit yapıcaktım logo olsun istedim üzerinde bunu yaptım az buçuk bilgimle yoksa tabiki iyi grafikerim oldum bittim gibi bir modda değilim dediğiniz gibi daha ilk merdivene tırmanmaya çalışıyorum önümde çok merdiven var:)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
yorumlarınız için teşekkür ederim. tabiki serbest bir çalışma karvizit yapıcaktım logo olsun istedim üzerinde bunu yaptım az buçuk bilgimle yoksa tabiki iyi grafikerim oldum bittim gibi bir modda değilim dediğiniz gibi daha ilk merdivene tırmanmaya çalışıyorum önümde çok merdiven var:)

iki günde grafiker olup iş aramaya başlayan bile var onun için bu soruyu sormuştum.
Size verdiğim linkleri incelemenizi öneririm gerçekten yararlı ve çalışmalara başlamadan önce dikkat etmemiz gereken noktalar var.
Tabi günümüzde bunları çalışma yaparken hatırlamıyoruz bile ama yapılması ve izlenilmesi gereken yol temel tasarımla başlar.

Lothlorien

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim. Yok iş arama modunda değilim direk bu sektöre girip tepe taklak olmayı düşünmüyorum:) abim matbacı öncelikle ona gelen basit olan işleri yaparak yavaş yavaş kendimi alıştırmayı planlıyorum. sonra zamanla işleri ağırlaştırarak kendimi geliştirerek ilerlemeyi planlıyorum inş. ölede olur tabi bu sürede sizlerdende öğreneceğim çok şey var:) paylaştıklarınızı okumuştum öncedende tekrar üzerinden geçtim ve evet şunları kaçırmışım dedim direk :)

Lothlorien

🌱Yeni Üye🌱
peki bir sorum olacak sizce photoshoptamı yoksa coreldemi kendmi daha çok geliştirmeliyim

gercek34

🌱Yeni Üye🌱
acill

:smile:arkadaslar yeni üye oldum acemmiyim bana cok acil corel x4 acabileceğim çiçek ve sarmasık gibi çimler lazım cok acil
tesekur ederim simd,iden

ewray

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki bir sorum olacak sizce photoshoptamı yoksa coreldemi kendmi daha çok geliştirmeliyim

Matbaa sektörü için corel senin için bir araç oalcaktır ama hariakalryaratmak istiyorsan photoshop bilmen senin için çok büyük bir avantaj vardır.

Sana tavsiyem öncelikle basitçizimlerle başla hatta gerekirse kopyala yap (başkalarına yaparken değil kendin öğrenmek için) ayrıca sitelere bazı şeylerin nasıl yapılacağını sor mesela vectorel kamyon çizme atıyorum. Mesela saat nasıl yapılır falan çizimörneklerini göre göre öğrneeceksin sende

Lothlorien

🌱Yeni Üye🌱
anladım bende yapılmış olan şeylere bakarak yapmaya çalışıyorum böylece onların nasıl yapıldığını geliştirmiş olurum die dusundum:) coreli ozaman asıl bilmem gereken olarak ona çalışıyorum photoshopuda efektler icin sadece kullanacağım için o kısımlarına daha cok agırlık vererek çalışıcam çok teşekür ederim yorumlarınız için

Alleyezonme

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Illustrator kullan boş zamanlarında çizim yap taslak falan hazırla bu logoya logo olarak yorum yapmayacağım ama tavsiyelerim bunlar