Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk karikatür çalışmam

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
dandirikten bir karikatür çizdim sizlerin yorumları ve yardımlarıyla belki ilerletebilirim
hayatımda ilk çizdigim karikatür daha önce karakalem çalışmıştım ama karikatür ilk denemem

52122280tw1.jpg

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu şekilde bir sunumla "dandirikten" olmayan kaç yorum almayı düşünüyorsunuz? :S

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
'Hamilemiyim yoksa şişmamıyım?' derken...? ne demek istemiş.

mustmaster

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu şekilde bir sunumla "dandirikten" olmayan kaç yorum almayı düşünüyorsunuz? :S

dandirikden dememim sebebi ilk deneme olması yanlış anlaşılma olmasın bunu geliştirip yardımlarınızla güzel bir şekilde sunum yapmayı düşünmüştüm ama sanırım yanlış terim kullandım haklısın

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Karikatür, herhangi bir insanın, fikrin veya bir olayın resimlendirilerek gülünç şekilde anlatılması. Bir insanın veya bir olayın ayrıntılarına girmeksizin, kısa, düşündürücü ve özlü bir fikir vermek veya genellikle güldürmek için bazı özelliklerinin göze çarpıcı bir şekilde resimlendirilmesi. Karikatür, bir resim sanatıdır. Bu resimleri çizenlere karikatürcü veya karikatürist denir.

açıkçası bana göre karikatür değildir bu. çünkü gerçekten ço baştansavma ve gülünç olmayan bir çalışma. karikatürlerdeki espriler herkes tarafından anlaşılmalı.. ama pek anlamadım ben..
"dandirikten" olmayan çalışmalarınızı görmek isterim..

mum_alevi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sanırım haydar dümeni çizmişsin... Aslında yazıların mantıklı. Bu adamın özünde bu tür konuşmalar zaten var. Ama çizim olarak çoğu yeri boş bırakmışsın. Arkaplanda hiç birşey yok. Eline sağlık!

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
açıkçası bana göre karikatür değildir bu. çünkü gerçekten ço baştansavma ve gülünç olmayan bir çalışma. karikatürlerdeki espriler herkes tarafından anlaşılmalı.. ama pek anlamadım ben..
"dandirikten" olmayan çalışmalarınızı görmek isterim..

çizim olarak eleştiremem belki ama yapılan esprinin oldukça güzel ve anlaşılır olduğunu düşünüyorum..

Başarılarınızın devamini diliyorum, kolay gelsin..

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Haydar DÜMEN'in tarzına uygun bir espri olmuş:)
Çizim konusundaki yorumlara katılıyorum.İlk olduğunu belirttiğiniz için bu çizimi hoşgörüyle karşılamak lazım.Umarım ilerdeki çizimlerinde daha iyi sonuçlar alabilirsin...