Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk karikatür denemem - patates

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk karikatür denemem. ai ile çalıştım.

skarikatur.jpg

Heretix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ağaç çiziminiz gayet başarılı ama ne yazıkki diğer objeler için aynı şeyi söylemek mümkün değil :( Ağacın altına çizdiğiniz vektörler (sanırım inekler ) bana birşeyi çağrıştırmadı ayrıten hiç gradient kullanmamışsınız . Kuşlar size özgü ve hoş . Bence birazdaha konu vermeniz lazım karikatüre. Güldürüp düşündürmek gibi :)

İyi çalışmalar ...

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Üst taraftaki en arkadaki koyun yanlış katmanda kalmış :) garip bir görüntü olmuş.

Bu açıdan bakınca koyun inek vs toynaklarının arası görünmez. Arkadada bir tırnak olur fakat toynağın ~1/5'i kadardır.
Koyunları bulut gibi kabarık kabarık çizmenizi tavsiye ederim.

Biraz daha çalışman gerek.

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim yorumunuz için. Hususi özenmeden serbest bir çizim yapmaya çalıştım ve ctrl+z kullanmadım. Daha çok konuya yöneldim. Kahkahalara boğacak bir çalışma değil. Kendimce hafif bir tebessüm bırakacak ve düşündürecek bir çizim. Yani vermek istediğim mesajın anlaşılmadığını düşünüyorum. Bu arada onlar inek değil koyunlar. :)

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O yanlış Layer da kalan koyunu bende yayınladıktan sonra farkettim. Ama yapacak birşey kalmamıştı bir kere. Siz onu arkada farzedin :)

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
İlk karikatür denemem. ai ile çalıştım.

skarikatur.jpg

pozitif ruh halim mi böyle söylettiriyor bilmiyorum ama bence güzel bir çalışma olmuş.baktırıyor en azından.şahane taklit bir şey yapacağına çok kötü orjinal bir şey yapmak çok çok daha iyidir.bu yüzden bu tarz yeni ve orjinal bir kapıya yol açabilir diye düşünüyorum...
tebrikler.

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkür ederim fairtail. Aslında amacımda bu, hayal dünyamdan sınırlarla çevrilmeden özgün şeyler çıkarabilmek. Ben bu çalışmamda çizgilere değil fikre odaklandım. Ünlü bir karikatüristin resmine bakarak değişiklikler yapıp kendi fikrime de uyarlayabilirdim.. Ama bunu istemiyorum. Kendi tarzımı geliştirmek istiyorum. Bunun içinse zaman ve pratik lazım.

slhoz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yaşımla çalışmam arasında nasıl bir bağ kurdunuz merak ettim doğrusu. Ne önemi var ki yaşın.

moonlord

🌱Yeni Üye🌱
bence arkadaş burada ultra realist bir ilüstrasyon yapmaya çalışmamış. gayet sade ve güzel bir çalışma olmuş bence

Barish21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk diyor kız yaw. abartmayın. siz ilk yaptığınız da şahane bişey mi çıkardınız ortaya? gayet güzel olmuş. ben beğendim. tamam hatalar var, göze batıyor ama bu kadar abartıp tüü kaka diyecek bşey yok. tebrik eder, başarılar dilerim...