Neler yeni

ilk kartvizid çalışmam :)

kralaytac

🌱Yeni Üye🌱
thumb_278960676.bmp

yorumlarınızı bekliyorummm

Moderatör tarafında düzenlendi:

1canan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazılar birbirine karısmıs yazıyı tek bi fon üzerine gölgelendirip çok daha dikkat cekiçi yapabilirdin ama sonuçta ilk kartvizitin olsun devam et

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmanı çok küçük yüklemişsin pek birşey anlaşılmıyor maalesef.ancak,göründüğü kadarıyla karışık bir kart olmuş.daha sade bir çalışma yapmanı öneririm.zeminsiz ve farklı fontlar kullanarak.özellikle mert boya ve dekorasyonun fontunu değiştirmelisin bence.boyayla alakalı olması için böyle bir font seçmişsin sanırım.ama karışık göstermiş bence.zeminde de fotoğraf kullanman karışıklığı arttırmış.fontların renklerini de sade bir renk seçersen daha şık olur.forumdaki örnekler sana yardımcı olacaktır.kolay gelsin.

Genctürk1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmanı biraz daha büyük olarak yüklesen...hiçbirşey göremiyorum wallaa:)ama mert boya dekorasyon yazısını görebiliorum...o yazının renqini ve yazı tipini değiştirmeni tavsiye ederim

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışma çok küçük olduğu için tam olarak göremiyorum doğal olarak fazla yorum yapamicam. Gördüğüm kadarı ile boya kutuları havada duruyor ve (mert boya) yazısını rengi olmamış tek renk kullansaydın keşke. Ama ilk çalışman o yüzden umarım ilerde daha iyilerini yaparsın. İyi forumlar, iyi çalışmalar.

zero

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hiç bişi okun mii:)

kralaytac

🌱Yeni Üye🌱
tamm arkadaşlar resmi yeniden upload ettim yorumlarınızı bekliyorumm

ensonnou4.png