Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk kartvizit çalışmam... Zaman Kuyumcusu

ShanGari

🌱Yeni Üye🌱
merhaba yeni üyeyim grafikle daha yeni yeni ilgileniyorum ınternetten ve sitelerden ögrendıklerımle bişeyler yapmaya çalışıyorum.. Öneri ve eleştirileriniz beni multu eder..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
merhaba,
çalışmanız görünmüyor, lütfen kontrol ediniz.

ShanGari

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim deniyorum suan yıne aynı yerde hata yapıyorum onu bulmaya calsııyorum :)

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
birde burdan dene istersen...

www.imageto.org

BBCode: olan linki alacaksın . (ctrl+c )

mesaj panosuna gelip
olan yeri tıkla ve resmi koy.(ctrl+v)

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk bakışta hoş duruyor. şunları yapsan birazdaha güzel durucak gibime geliyor.
1- adres kısmını çizgiye ortalayıp daha ince bi karakter kullansan

2- yazı karakterinin puntosunu 7'den fazla kullanma

3- ismi kalın bi karakterde kullanıp 10-11 punto yapsan daha hoş durucak bence.

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
kartvizitin ebadini sorabilirmiyim 8.5x5 cm ebadina sadik kalirsan daha derli toplu görünür. kartvizit saklama cüzdanlarinin belli ebatlari vardir kisi sizin kartinizi ebadindan dolayi bu saklama cüzdanini koymakta sikinti çekerse bu aleyhinize olabilir. enesduran arkadasimin söylediklerini uygular ve ebadi ayarlarsan göreceksin daha güzel bi is cikacak ortaya, eline saglik

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kartvizitin ebadini sorabilirmiyim 8.5x5 cm ebadina sadik kalirsan daha derli toplu görünür. kartvizit saklama cüzdanlarinin belli ebatlari vardir kisi sizin kartinizi ebadindan dolayi bu saklama cüzdanini koymakta sikinti çekerse bu aleyhinize olabilir. enesduran arkadasimin söylediklerini uygular ve ebadi ayarlarsan göreceksin daha güzel bi is cikacak ortaya, eline saglik

ula ben nasıl ebatı gözden kaçırdım :)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
ellerinize sağlık. farklı bir düşüncem yok arkadaşlarımınkinden. sadece resimlerden yüzüğü ya da herikisini birden tamamen kaldırabileceğinizi düşünüyorum.

ShanGari

🌱Yeni Üye🌱
ula ben nasıl ebatı gözden kaçırdım :)

evet 8.5x5 sabıtlıgını bılıyorum.. haklısın benım ölçülerim 8,5x4 kartviziti öyle yapmamın sebebi ise bıraz küçük ve dar olması daha hoş sade bir görüntü oluşturur diye düşündüm ben..tavsiyelerini dinleyeceğim tşk ederim..

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle forum kurallarımızı okumanızı tavsiye ederim.

Başlığınız mesaj içeriği hakkında bilgi vermek zorundadır. Genel anlam taşıyan benim akrtvizitim, kendime yaptığım çalışma vb... ifadeler kullanmak yerine:

Zaman Kuyumcusu Kartvizit gibi olması hem konunuz için hemde forumun daha düzenli kullanılması için önemli bir ayrıntıdır.

İşinize gelince 8x5 cm çıktı boyutudur. Eğer çalışmayı yapacaksanız https://www.grafikerler.net/kartvizit-sablonu-t2905.html başlığında ki konuyu okumanızı öneririm.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
benimde gözüme takılanları arkadaşlar lanse etmiş zaten ebat olayın ve tuntolar.bence en azından kuyumcunun ismini tasarımının akışına göre daha esteteik bir fontla yazarsan göze daha hoş gelebileceğine inanıyorum. buarada hoşgeldin aramıza

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
cnc

bence gayet ii sonuçta ilk çalışman zaman kuyumcusu nu yanı başlığı daha buyuk puntoda ve daha estetik bi fontta yazmalısın ellerine sağlık
pylasımın için tesekkurler

Everlost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gayet güzel çalışma ama iş 85x54 deilde 90x30 gibi duruyo.Cüzdana sığmaz yaw bu kart , Pantolunu delip kendini ıslak kaldırım taşlarına bırakır :) İstersen bu kartvizitin üstüne bide laminasyon kaplattır.Dış mekana karşı dayanıklı olur Yoldan bu kartı bulanlarda faydalanabilsin :p

ShanGari

🌱Yeni Üye🌱
hepsini dikkate alacagım tşk ederim bu arada font sıkıntım var bildiğiniz siteler varsa paylaşırmısınız yoksa sureklı türkçe karakter olmadıgı içi arıal kullanmak zorunda kalacağım..

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Söylenebilecekler söylenmiş zaten. İlk çalışmanız için fena görünmüyor. Ebat font ve punto sorunlarını çözerseniz daha güzel olacaktır. elinize sağlık

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
hepsini dikkate alacagım tşk ederim bu arada font sıkıntım var bildiğiniz siteler varsa paylaşırmısınız yoksa sureklı türkçe karakter olmadıgı içi arıal kullanmak zorunda kalacağım..

Forumumuzda fontlar ile ilgili bir çok konu mevcut. Siz bence forumu iyice bir gezin derim... :)

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
İlk çalışman olarak qözönüne alırsak iyi çalışma, arkadaki transparan 2 şekil gereksiz daha güzel bi dekoratif kullanabilirsin yada kullandığın görseli daha silik bi şekilde.. onun dışında iyi yani eline sağlık. . .