Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Kartvizit & Logo Tasarımım

igkorkut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi yada kötü tüm yorumlarınızın beni geliştireceği bilincindeyim o yüzden her türlü eleştiriye açığım :)
5681.jpg

5693.jpg

Buda Logo :)
5703.jpg

Benzer konular

IamKaDiR

🌱Yeni Üye🌱
kardes sen daha yenisin galiba :) pek kartvizite benzemiyor sanki ben ilk baktıgımda anlayamadım sahsen. logo güzel de kartvizit için bence daha gayretli sil bastan calısmalısın. resim koyacaksan da " ticaret " kelimesini tam olarak resimlerle anlatmalısın. nedir o kurum şarküteri felan mı? o kısmı anlamadım mesela. eline sağlık. daha da geliştirmelisin.

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
şurasını şöyle yap, burasını böyle yap diye yazmaya başlasam bir makale uzunluğunda yazı yazmam gerekir. sen en güzeli sıfırdan başla, sanat tarihi filan oku. estetik nedir, renk paletleri, tiporafi, vs. bunda çok ciddiyim, kesinlikle art niyetli konuşmuyorum. kendi tarzını yakalayıncaya kadar daha çok mesafe katetmen lazım. bu süreçte sürekli taklit et, çünkü sanatçılar bile başkalarını taklit etmeden kendi tarzlarını yakalayamazlar.

suk3b3

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İyi yada kötü tüm yorumlarınızın beni geliştireceği bilincindeyim o yüzden her türlü eleştiriye açığım :)
5681.jpg

5693.jpg

Buda Logo :)
5703.jpg

arka plan çok boş kalmış..
ilk yapman gereken başkalarının yaptığı profesyonel k.vizitleri sen baştan kendin yapman..önce elini alştr.sora kompozisyon..ama emek harcamşsın eline sağlık

igkorkut

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yorumlarınız için teşekkürler dikkat edicem..