Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk karvizit çalışmam

klbk

🌱Yeni Üye🌱
grafiker değilim ve bunun eğitmini almadım yani çok fazla bilgim yok bu konuda
eğer eksiklerimi söylerseniz sevinirim.
bi de 2 sinden hangisi daha iyi sizce?

benim3copymv3.jpg

benim4copytb1.jpg

dipnot:adres, isim, telefon vb bilgileri doğru değildir ben uydurdum.

klbk

🌱Yeni Üye🌱
kimse yorum yapmıcak mı ?
yorum yapılmaya değmiyecek kadar kötü bir çalışma mı?

muratiff

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok sade ve şık olmuş, ben beyendim, abartmadan sade ve net tasarımlar hep hoşuma gitmişdir. Terazinin orta parçasınıda çiz bence, çünkü ikisinin dengeleyendir.

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
muratiff inde dediği gibi ona ekliyeceğim ovallikteki kalınlıkla çizginin kalınlığını aynı yap daha güzel olucaktır.

muratiff

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Birşey farkettim terazi yukardan asılı sanırım, ilk yorumumdaki çubuk olayanı es geçelim.

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu isi yapmaya niyetlimisin bilmiyorum, grafiker olmayan bu isin egitimini almamis biri icin güzel bi calisma, eksiklerimi söyleyin diye bir istekte bulunmussun bu is üzerinden söylenecek çok bisi yok, bu isin olmassa olmazlari vardir, ama icindeki yaratıcılık cok daha önemlidir bence, bu isin kurallari ile icindeki yaraticiligi birlestirdiginde daha güzel seyler yaparsin. eger bu isi hobi olarak yapacaksan önemli diil ama is olarak yapmayi planliyorsan önce bir egitim almani tavsiye ederim. iste bundan sonra buraya islerini koyar ve eksiklerin hakkinda fikir istersin ve sana söylenenleri anlayip uygulayabilirsin. burada çok iyi ustalar var, isi bilmiyorum egetimim yok diyorsun, bu durumdaki birine internet üzerinden biseyleri anlatmak pek kolay olmasa gerek, öyle yada böyle önce egitim. eline saglik

klbk

🌱Yeni Üye🌱
sonn2km5.jpg

dediklerinizi yapmaya çalıştım nasıl olmuş?

Son düzenleme:

klbk

🌱Yeni Üye🌱
bu isi yapmaya niyetlimisin bilmiyorum, grafiker olmayan bu isin egitimini almamis biri icin güzel bi calisma, eksiklerimi söyleyin diye bir istekte bulunmussun bu is üzerinden söylenecek çok bisi yok, bu isin olmassa olmazlari vardir, ama icindeki yaratıcılık cok daha önemlidir bence, bu isin kurallari ile icindeki yaraticiligi birlestirdiginde daha güzel seyler yaparsin. eger bu isi hobi olarak yapacaksan önemli diil ama is olarak yapmayi planliyorsan önce bir egitim almani tavsiye ederim. iste bundan sonra buraya islerini koyar ve eksiklerin hakkinda fikir istersin ve sana söylenenleri anlayip uygulayabilirsin. burada çok iyi ustalar var, isi bilmiyorum egetimim yok diyorsun, bu durumdaki birine internet üzerinden biseyleri anlatmak pek kolay olmasa gerek, öyle yada böyle önce egitim. eline saglik

aslında eğitimi almaya düşünmüyorum zaten üni de okuyorum çünkü
aslında tasarıma çok da uzak olmayan bir bölümde mimarlıkta okuyorum

bu karvizit basılacak o yüzden sizden yorumlarınızı istiyorum hatalarımı söylerseniz daha başarılı bir sonuç ortaya çıkar