Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tebrikler.. emeğine sağlık... bnce antetlideki logo çok az küçülmeli...vede tebrik kartında arkada flu şekilde kullandığın yazı yada logotype ne anlama geliyo yani diğer çalışmalarda bn böle bişi görmedim.son derece şık ve sade bir çalışma...kolay gelsin
flu evet görebiliyorum Kurumsal kimlik olarak açtığın için ben aynı firmaya ait olduğunu düşündüm. O yüzden üstteki firmanın renklerini aradı gözlerim Ellerine sağlık.
çok iyi bir çalışma. fakat broşürdeki yeşil ve mavi fonların üs kısmını düz bir şekilde gelirseydin daha iyi bir çalışma çıkabilirdi broşürden. onun haricinde hepsi çok başarılı eline sağlık
hazırladığınız buklet zarf tasarınını bu şekilde zarfı kendiniz imal etmedikçe kesinlikle ofset te basamassınız . çünkü tasarımda baskı payı (makine makas payı) olmadan hazırlanmış bunun dışında broşure biraz daha özen göstermeniz lazım .
not: maliye bakanlığı logosundaki il kodu kısmına dikkat edin.