Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk kurumsal kimlik denemem

Benzer konular

famedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Neresini yorumlamamızı istersiniz?

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım logo için yorum istiyor. Logo da düz yazıdan ayrıcalıklı olarak O harfi göze çarpıyor o da çok küçük olduğu için belli olmuyor...

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ayrıca baskıyıda düşünmen lazım. Baskı düşünülmeden yapılacak her çalışma çöp olabilir haberin olsun

blackslope

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Dostum biraz düşünün zaman harcayın yorumunuzu katın tasarımın içine öyle iki çizgi atmakla bu işler olmuyor emin olun tabi ki bu şekilde yapılan işleri beğenecek çok müşteri var piyasada ama bu işin kalitesini düşünerekten biraz daha düzgün işler çıkarmaya önem gösterin lütfen...

5million

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
blackslope sözüm sana

bundan sonra birilerine yorum yazarken önce başlığı okumanı tavsiye ederim. belki sen şimdi yine okumadan yazarsın hazır bunu okuyoken burdan iletiyim sana ''ilk kurumsal kimlik denemem'' ne anladın şimdi sen bundan allahını seversen bana ilk yaptığım çalışmalardan birini göndersene yaa çok merak ettim doğrusu ayrıca müşteri beğenir demişsin ben bu işi yapmıyorum ilkokul mezunuyum ne eğitimini aldım nede birinin yanında çalıştım şurda 2 ay gibi bi zaman oldu bu işle haşır neşir olalı. müşteri beğeniyorsa dediysen olay bitmiştir dostum amacın senin beğenini almak değil ayrıcada bu tepkiyi vermemin sebebi işi beğenmemen değil senin karşındakini çocuk gibi azarlamandan dolayı...