Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Logo Çalışmalarımdan Birisi

E

energy_explode

Guest
arkadaşlar Leziz restaurant diye bi yerin logosunu çalışıyorum yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim

dddba0.jpg

Benzer konular

fairy89

🌱Yeni Üye🌱
emeklerine deydi valla=D
güzel oldu güzeeelllllllllllllll
çok uğraştın vede güzel oldu
tebrikler arkadaşcımm

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışman maalesef restaurant,firma ismi ve firmanın alanı konularından herhangi biri ile ilgili birşeyi çağrıştırmıyor.çeşitli logo sitelerindeki yemek sektörü ile ilgili çalışmaları incelemeni tavsiye ederim.yönlendirici olur.kolay gelsin...

Deadworld

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benım ılk calısmama gore farklı ve guzel :D tebrık ederım iyi calısmalar sana

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hiçbir anlam ifade etmiyor. Kusura bakma ama baktıkça ruhum sıkıldı..Daha iyi işler çıkaracağın ümidi ile...

E

energy_explode

Guest
yorumlar için sağolun bir çok logo v.s inceledim ancak hepsi sık gördüğümüz şeylerden ibaretti ben faklı ne yapabilirim diye düşünürken bu çıktı elimden geldiğince daha iyisini yapmaya çalışacağım

tekrar sağolun

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla ne yorum yapayım ki.
kırılırsın şimdi.
berbat logoların mimarı bi kendimi sanıyodum.
şükür yalnız değilim... :)

E

energy_explode

Guest
kırılmam paşam sen yap yorumunu ;) eleştirilmezsek daha iyisini çizemeyiz ;)

ayrıca EKSİK YÖNLERİNİ yazarsanız çok sevinirim

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Olmamış diyerek başlayayım...

1- Logo yemek sektörüyle ilgili hiç birşeyi çağrıştırmıyor
2- Eğer L ve R harfleri yazı karakteriyse çok üzerinde kafa yormadan yapılmışa benziyor.
3- Sık gördüğümüz şeyler diye tabir ettiklerin bu sektöre gidebilcek şeyler olduğundan...

Tavsiyem;
Logo sitelerini dolaş oralardan esinlenerek yap ilk logolarını sonradan el alışkanlığıyla sende onlar gibi logolar çıkartmaya başlayabilirsin... ;)

E

energy_explode

Guest
erdesign paşam haklısın biraz öyle çalışmam işime yarayabilir önerebileceğin logo siteleri varmı ?

birde font ile bayaa bi oynadım ne yalansöyliyim en çok oynadığım bölümü oldu ofontlar

Tayf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herşey güzel olsa bile L harfi yamuk yumuk çizilmiş bu bir eksi...

en azından restoranın adını yazsan çok daha iyi olur...

E

energy_explode

Guest
henüz üzerindeki çalışmalarım bitmedi değerli dostum sadece bu haliyle bi göstereyim dedim

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
ilk çalışma olarak degişik bi çizgi ama olmamış yani uygun diil arkadaşım ama devam et degişiklikler yap daha bi kompozisyon olarak düşün kullanlanılıcak oldugu yerleri duşun
sen tamamen özgürce hiç birşey düşünmeden hiç bi kural duşuncesi olmadan yapmışsın cok özgür bi çalışma ama tekrar sölüyorum olmamış diyer firmaların logolarını incele kendini geliştirmen için yararlı olucak ve calışmalarını butun olarak tasarla kolay gelsin devam

E

energy_explode

Guest
tavsiyelerinizi dikkate alacağımdan emin olun değerli kardeşim yorumunuz için teşekkür ederim

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
bencede olmamış ama bundan sonraki logoları da koyarsın gelişmeni öle değerlendirirz:D bence daha hoş olur emek sarfetmişsin nede olsa ellerine sağlık

E

energy_explode

Guest
arkadaşlar hemen bi logo daha ekliyorum

onuda eleştirirseniz sevinirim alternatif olsun diye onunda üzerinde 1 haftadır vs çalışıyordum ama koymamıştım lütfen onun için de eleştirilerinizi esirgemeyin

25917050gj0.jpg

Tayf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elmanın rengi kötü...
yaprak çok basit...

leziz 'in eziz yazısı L ile birbirine girmiş
R kötü duruyor estourant'ı öyle yazmasan daha bir bütün gözükecek anlıyorum alan dar ama rest. olarak yazabilirsin... gibi geliyor...

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya bence logon anlamsız duruo ne logosu olduğu bile belli deil.biraz daha çalış üzerinde bence o zaman daha ii tasarım orata çıkar.dostlar acı söyler arkadasım

E

energy_explode

Guest
;) acıya razıyız dostum acı yemezsek alışamayız

siz söyleyin ki iyi çizebilelim

selametle ;)