Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Logo güzel olmuş fakat nakliyattaki i harfinin noktası belli olmuyor bide firma logosu yaparken na kadar az renk kullanırsan maaliyet o kadar düşer çok renkli logoyu beğendirmek kolay önemli olan az renkle düşük maaliyetli logo yapmak...(kanımca )
ilk çalışmaya göre çok başarılı.arkasındaki kareyi kaldırarak bir seçenek daha türetebilirsiniz.o zemin olmadan daha hoş görüneceğini düşünüyorum,elinize sağlık.başarılar dilerim.
ilk çalışma? yoksa siteye eklenmiş ilk çalışma? ) bana kalırsada gayet hoş ve sade bir çalışma..ama Nakliyat firmasına çiçek ne anlamda onu kavrıyamadım? kolay gelsin..
bendeacemi bir grafiker olarak yorum yapayım dedimnakliyat logosu olduğu için çiçek yerine başka nakliyata ilgilş bişeyler koyarsan daha güzel olabilir bence ama yinede ço güzel emeine sağlık başarıların devamını dlerim
Aslında logo olarak çok güzel ama daha çok güzellik ve bakım veya ev dekorasyonun herhangi bir dalıyla ilgilenen bir firma logosu gibi. Bence nakliyat firması için daha sert hatlı bir yazı karekteri kullanılmalı. Ama dediğim gibi inanın logo olarak çok güzel ellerinize sağlık.
İlk Çalışma Olarak Gayet Güzel Olmuş.İnce Ayrıntılar'a Dikkat Edersen Daha İyi Olabilir Nakliyatta'ki Nokta Gibi Köşeler'in Daha Değişik Olması Ama Yinede İlk Çalışma Olarak İyi Olmuş.Eline Sağlık
ya logo güzelde nakliyat firması için pek uygun değil daha ağır oturaklı bşyler olması gerek bu sanki güzellik merkezi kuaför logoso gibi olmuş renklerde öyle.
İlk çalışmalarınızdan birisi olmasına rağmen gayet başarılı olduğu söylenebilir ama bir nakliyat firması için uygunluğu tartışılır.Açıkçası fazla estetik bir duruş var çalışmada.Daha sert ve kararlı şeyler denemelisiniz.Kolay gelsin.