Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütün açıklamayı başlığa sığdıracağınıza, başlığı doğru açıp açıklamanıız konu içine yazsanız daha doğru olmaz mıydı? ve neden broşür çalışmanız logo başlığı altında... Başlığı düzeltiniz lütfen... konuyu ben taşıyorum...
Beğenemyebilirsiniz elbette. Lakin insanın suratına karşı böyle bir ifade kullanmaya hakkınız yok. Eksik bulduğunuz yönleri belirterek yapıcı eleştiride bulunursanız forum adına faydalı olur. Ki şahıs ilk çalışmam diyor. Sanırım daha fazla yazmama gerek yok
Ben biraz farklı gördüm çalışmanızı...Bana sanki ruhlara kıyafe hazırlayan bir firma gibi geldı O kadar soluk ve cansız durmuş ki hepsi bir arada...Biraz espirli bir yaklaşım oldu ama karakalem gibi olmuş çalışmanız siz bu broşürle insanları bu firmaya çekiceksiniz unutmayın...Logo ya gelince oda soluk renklerden oluşmuş ve üzerine sonradan eklediğiniz yeşil elips fontun üzerine kalmış onu alta alın isterseniz...İyi çalışmalar..
Beğenemyebilirsiniz elbette. Lakin insanın suratına karşı böyle bir ifade kullanmaya hakkınız yok. Eksik bulduğunuz yönleri belirterek yapıcı eleştiride bulunursanız forum adına faydalı olur. Ki şahıs ilk çalışmam diyor. Sanırım daha fazla yazmama gerek yok