Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk logo çalışmam(yeni açacagım iş yerim için )

delipoyraz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mahirvehbi.tr.gg
[URL=https://img115.imageshack.us/my.php?image=mvtlz8.jpg] [/URL]

grafik tasarıımcı degilim,ama sizlerin sayesinde birşeyler ögrenmeye gayrat ediyorum.yaklaşık 10 güne kadar Karabük te yeni bir iş yeri açma telaşındayım.açmak istedigim firma ismi mvt aksesuar veya mvt modifiye aksesuar market olarak düşünüyorum fakat logo çalışması yaptım kendimce ve sizlerin görüşleriniz ve düşünceleriniz benim için çok önemli yardımcı olursanız sevinirim !:>

Benzer konular

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
sade ve anlaşılır olmuş bence ellerine sağlık renkler bana biraz donuk gibi geldi ama bi modifiye mağazası içinde ne tarz bişey olabilirki :D

mcxxx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bana modifiyeden çok video kaseti satan yada öle bişeyi anımsattı :) daha farklı bişey denemeni tavsiye ederim çok basit klamış bence

SERCAN-24

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.anadoluofset.com
azim gösterip logo çalışmış olman çok güzel. Ama bence bir tasarımcıya yaptırsanız daha olur sanırım

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
eğerki kendin birşeyler çıkarmak istiyorsan
bunlarla sınırlı kalma
modifiye aksesuarlarına uygun gösterişli, hareketli bişeyler dene derim
bunlar çok basit kaçmış bence
1-2 alternatif daha yaparsan daha faydalı oluruz diye düşünüyorum

iyi çalışmalar
kolay gelsin

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Çalismanızda, font uyumsuzlugu var. Söyleki, MVT ile aksesuar fontları biribirini tamamlamiyor. Böylesi bir çalisma için saglam tipografi bilgisine sahip olmanız gerekli... Grafik tasarım, herkesin evinde, tabelaya ihitiyacim var, ne varki bende yapabilirim tarzında bir konu degildir. Böylesi bir çalişma sizin için ve firmaniz için çevrenizdeki örneklere baktinizda yeterli gibi gözükebilir ama ben genede işi profosyonellere bırakmanızı tavsiye ederim.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Biraz daha gayret ederseniz renklerle biraz oynarsanız daha güzel olacaktır.

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bencede Çok Basit Ve sade olmus Biraz Daha İyi Ol Hayallerini Genişlet ;)

delipoyraz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mahirvehbi.tr.gg
yorumlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim,okudugum yorumlarda hak vermedigim yok.yanlız işi uzmanına bırakma konusunda size hem katılıyorum hem katılmıyorum.siz gibi grafikerlerle mutlaka aşık atamam,ben bu meslegin bile var oldugunu ögreneli çok uzun bir zaman olmadı ve çok hoşuma gitti.benim işim otomobil iç ve dış dizayn(makyaj) yapmak.son zmanlarda bu işe bir heves sardı nedendir bende bilmem.ama Allah ömür verirse ve bu hevesim kırılmazsa bu meslegi okuluna bile gidip ögrenmek.
işi uzmanına bırakma konusuna gelince hak veriyorum.iş yerinin boyası bugün bitti.ben kendim o boya ustasının yaptıgı boyayı atmam münkün degildi bundan adım gibi eminim.grafiker meslegide basit gibi görünüyor ilk bakışta amann iki çizgi çekip logo yapıyorlar diyorlar,fakat işin içine girmeden anlaşılmıyor uzmanlık konusunda o yüzden hak veriyorum.ben grafiker ustası olmasamda en azından çırak olmayı arzularım ve bu konudada ısrarlıyım inş.

N/A9

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorumlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim,okudugum yorumlarda hak vermedigim yok.yanlız işi uzmanına bırakma konusunda size hem katılıyorum hem katılmıyorum.siz gibi grafikerlerle mutlaka aşık atamam,ben bu meslegin bile var oldugunu ögreneli çok uzun bir zaman olmadı ve çok hoşuma gitti.benim işim otomobil iç ve dış dizayn(makyaj) yapmak.son zmanlarda bu işe bir heves sardı nedendir bende bilmem.ama Allah ömür verirse ve bu hevesim kırılmazsa bu meslegi okuluna bile gidip ögrenmek.
işi uzmanına bırakma konusuna gelince hak veriyorum.iş yerinin boyası bugün bitti.ben kendim o boya ustasının yaptıgı boyayı atmam münkün degildi bundan adım gibi eminim.grafiker meslegide basit gibi görünüyor ilk bakışta amann iki çizgi çekip logo yapıyorlar diyorlar,fakat işin içine girmeden anlaşılmıyor uzmanlık konusunda o yüzden hak veriyorum.ben grafiker ustası olmasamda en azından çırak olmayı arzularım ve bu konudada ısrarlıyım inş.

Eğer bu işi sevdiyseniz başarılı olacağınızdan eminim ben... Sadece biraz araştırın.. Biraz okuyun.. Bu işin uzmanı olmak illaki okul okumakla olmuyor... Yeteneğiniz varsa birazda azmederseniz başarırsınız. Fakat bu logolar pek olmamış denemeye devam.. Yaptığınız denemeleri buraya yüklerseniz. Arkadaşların yorumları sizi yönlendirecektir. Başarılar diliyorum...

delipoyraz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mahirvehbi.tr.gg
bu formu bu yüzden seviyorum, bazen kırıcı olanlar olabiliyor(tabii o kıran kimsede sebepsiz kırmıyorda !)ama onun yanısıra güzel yorumlarda alınca insanın hoşuna gidiyor.
gayem maksadım yag çekmek degil,içimden geldi yazmak istedim .

rüvü*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence modifiye iş yeri için daha iyi çalışmalar olabilir daha free olsa daha ii olur tabi bu da iyi ama modifiye malzemelri vb. şeyler gibi bi yer için pekde iç açıcı deil

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr

Israrınızı, takdir ederek karşiliyorum. Umarım iyi bir tasarımcının yanında çıraklık yapıp, meslegin inceliklerini ögrenebilirsiniz. Fakat hobiniz olarak lütfen kalmasın. Beni inciten nokta budur. Meslegim hobi olarak görülemiyecek kadar derin ve gerçekten uzmanlık gerektiren bir konudur. Benim en çok alindigim noktalardan biridir bu. Hobileriniz; grafik tasarımla uğraşiyorum... cevabi korkunç geliyor:)
sevgiler

delipoyraz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mahirvehbi.tr.gg
evt grafikerligi meslek edinmiş birisi olsam bende aynı sizin gibi düşünürdüm herhalde ! hak vermemek elde degil.konuyla alakası nekadar var bilmiyorum ama aklıma geldi ,
adamın kazanının altı içine göçmüş,ustasına götürmüş kazanı,usta kazanın içine bir oturmuş ve o oturmayla kazanı düzeltmiş usta bu işten iyi para almış.aradan uzun bir zaman sonra aynı adamın başka bir kazanıda aynı hali almış,adam düşünmüş ya usta bunun üstüne bir oturuşta düzeltti bende otursam aynını yaparım demiş ve kazanın içine oturdugu gibi kazan delinmiş.o zaman anlamışki işi erbabına götürmek gerektigini.
sanayide bir bir motor ustası anlatmıştı bunu bende paylaşmak istedim.

schaapherder

🌱Yeni Üye🌱
Sevgili hemşerim, gayretin güzel. Söylenebilecekler hemen hemen söylenmiş, daha ne diyelim. Genel olarak yeni başlayanlara ve bu işe merak saran herkes için şunu söyleyebilirim: Meraklı olmak, kabiliyetli olmak, elinde en kral teknik alet-program olması yeterli değildir. Evet bunların olması gerekir. Ancak her alanda dikkat edilmesi gereken bi takım teknik esaslar, kriterler, değerler vs... vardır. Eğer bunlara dikkat etmezseniz, bilmezseniz bu iş hep yarım kalacak demektir.

Bu arada Hayırlı İşler, Allah Helalinden kazanmak nasip etsin. Kıssa da güzeldi.

sevinc_s

🌟Usta Tasarımcı🌟
renkler çok donuk sanki bi kargo logosuna benzemiş aklıma direk mng lolgosu geldi.daha çok çalışmalıısn madem yenisin kendini de elinide bilgilerinide geliştirmelisin.davulun sesi uzaktan hoş gelir ama yakından anlatabildim mi? :) başarılar yorumlar hoş ama bence bu seferlik bi grafikere yaptır derim...

TenTaTivE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
harflerde siyah kontür olsun harflerin rengide şöyle tatlı bir turkuaz olsun çok güzel olur diye düşünüyorum