Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk logo denemem.. Lütfen yorum..

yemik

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınızı rica ederim.

teşekkürler.
image295y.jpg

Benzer konular

alpfb

🌱Yeni Üye🌱
bilişim ambalaj taşımacılık yazısının espasları çok olmuş birbirinden bagımsız duruo biraz daha yaklaştırırsan ve şen klas yazısını biraz daha büyütürsen (üst ve alttaki gri noktaları geçmicek şekilde) eminim daha hoş bi görsellik katarsın logona ama tasarım olarak güzel eline saglık

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk çalışma için iyi görünüyor. Bence şuan daha iyilerini çiziyorsunudur.

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Şen klas yazısı biraz kopuk duruyor sanki. Koyu gri yapıp arkadaşın dediği gibi biraz büyütürseniz daha hoş durur kanısındayım.
Kolay gelsin...

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk için harika. emeğinize sağlık.

frado

🌱Yeni Üye🌱
aziz dostum bu ilk iş için gayet normal...hatırlatmak isterim logo firmayı tam çağrıştırmıyor gibi ...ve logo çok sönük kalmış, tam olarak ben burdayım diyememiş....başarılar dileklerimle.............

yemik

🌱Yeni Üye🌱
Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim. Ortak nokta olan Şenklas yazısını ve logoyur biraz daha orantılı olarak büyütücem, ek olarak burada tam görünmeyen ufak da olsa gölgeler var. Bu basım için hazırladığım logo, birde anime ediceğim logonun hareketli ve alt yazıların biraz güneş etkisi katarak bir çalışma yapmayı düşünüyorum. Ek olarak ( lütfen reklam sanmayın, bu yazlıcağım sizin gibi bu işe gönül verenlerle sadece yapılan işi tartışmak.) bu benim şirketim (di). Yaklaşık 15 dk düşünüp kağıda döktüm ve sonra bilgisayar başında yaptım.Toplam 30 dk yaptığım ve kurguladığım bir çalışmaydı. Bilişim dünyasındayım, ama çizim yapmayıda bir okadar seviyorum.

Değerli yorumlarınız için tekrar teşekkürler.
yalçın emik