Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Logoda biraz kopukluk olmuş. Daha çok manzara fotoğrafı gibi İlk çalışmanız olması sebebiyle normal karşılamak gerekir. Önemli aynı durumların yenilenmemesine olan dikkat etmek.
Bence logoda kullandığınız görselleri biraz daha bütünleştirerek ve sadeleştirerek deneyin.
ilk logo olması itibari ile iyi olmuş ama E ve B harflerini daha sıcak duracak şekilde yapabilirsin fontlarınıda gözden geçirsen daha hoş olur diye düşünüyorum kolay gelsin
Admin arkadaşlar bu konuyu komple kaldırabilirmiyiz??
Belediyemize proje v.b. işler için sunum getiren herkes bu logoyu belediyemizin logosu zannediyor ve bu logoyu kullanıyorlar. Burdaki logolar sadece taslaktır. konunun tamamen silinmesini arzu ediyorum
benim acilllll yardıma ihtiyaçım var logo çalışmam var yaptım ama daha farklı calışma istiyorlr benden lütfen yardımcı olurmusunuz?????? işin içinden cıkamıorummmm 29. balkan matematik olimpiyatları ilgili BMO harflerle calışma istiorlar.
benim acilllll yardıma ihtiyaçım var logo çalışmam var yaptım ama daha farklı calışma istiyorlr benden lütfen yardımcı olurmusunuz?????? işin içinden cıkamıorummmm 29. balkan matematik olimpiyatları ilgili BMO harflerle calışma istiorlar.