Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk organik deneme

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Organik Adına Yaptığım İlk Çalışmadır.Zaten Max Çalışmalarım Sınırlı 5 Parmağı Geçmez :D ps Kompozit Aceleye Geldi Kusura Bakmayın.

Ortalama 1 Ay Oldu Sanırım. Programın Tekrar Başına Geçtiğimde Modeli Geliştirmeyi ve Bu Sahnedeki Gibi Kısa Bir Animasyon Düşünüyorum. Lütfen Eleştirilerinizi Sakınmayın Onlara İhtiyacım Var.. :D

max 2009 + vray..

akrepkompozcopy.jpg

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
gayen güzel olmuç :) böle bişeler bende yapmak istiyorum ama nerde çalışabilirim ?? teşekkürler

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Programların Hangisinin Ne İşe Yaradığını Öğrenerek Başlayabilirsin. Anladığım Kadarıyla
" Grafikerler.net > 3d Programları > 3D Max " Bölümünde Sadece Görsellere Bakıyosun.

3d studio max Adlı Program Kullanarak Yapabilirsin veya Buna Benzer Diğer Üç Boyut Programlarında. Ama Sanırım Baya Bir Uzun Zaman Alacaktır Öğrenmen :D Şimdiden Kolay Gelsin.

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
görsellere bakmıyorum photoshop kullanıyorum ve ders ekliyorum merak ediyorsan eklediğim derslerime bakabilirsin ben sadece çalışmanı beğendim ve nasıl çalıştığını öğrenmek istedim sadece bu :)

öğrenmek istedikden sonra herşey olur :) :)

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Olayı Anlamadım Sanırım Referans vs Kullandığımı mı Soruyosun.Ortada Kaldım. Teşekküer Ederim Tekrar. Evet İstek Önemli. :s

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
kardeşim ellerine sağlık tebrik ediyorum gerçekden on numara çalışma bir gün bende yapacağım ama :)

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
elinize sağlık.. ilk organik denemesi için bence harika olmuş..

gözüme hoş gelmeyenler, ilk başta modelin hatları problemli.. keskin bırakılmış bikaç yerde.. kas sistemine pek uymuyo gibi.. insan anatomisi araştırmalısınız bence..
arka planla modelin ışıkları da uymamış..
kuyruk kaplaması da rastgele atılmış gibi..

dediğim gibi ilk model denemesi için bence harika.. tekrardan elinize sağlık..

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
elinize sağlık.. ilk organik denemesi için bence harika olmuş..

gözüme hoş gelmeyenler, ilk başta modelin hatları problemli.. keskin bırakılmış bikaç yerde.. kas sistemine pek uymuyo gibi.. insan anatomisi araştırmalısınız bence..
arka planla modelin ışıkları da uymamış..
kuyruk kaplaması da rastgele atılmış gibi..

dediğim gibi ilk model denemesi için bence harika.. tekrardan elinize sağlık..

Teşekkür Ederim.

Smooth 1 Kademe Daha Artmalıydı, Tam Olarak Bitmiş Hali Değil Gözümde, Hala Bişeyler Eklenebilirdi Dayanamadım 1 Ay Oldu Yorumlara Göre Tekrar Düzeltme ve Adam Akıllı Fon, Duruş İfade vs Yapmak Daha Mantıkılı Geldi.. Kompozit olayı 2dk İçerisinde Gerçekleşti Üstünde Durmadım Haklısın Ama Düz Modeli de Koymak İstemedim :D
Kuyruk Kaplaması Düzgün Aslında Yani Bump bile Belli Olmamış, Işıktan sanırım