Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başkalarının BağLantısı Demişiniz Database Sorunu vardı Bugün Çözdüm probLemi.İsteyenLer Birdaha BaksınLar. Free Css Templates DiyenLer evet öLe. EdiLedim Uğraştım biraz.Sonuçta Bu İşe Yeni BaşLadım.
Başkalarının BağLantısı Demişiniz Database Sorunu vardı Bugün Çözdüm probLemi.İsteyenLer Birdaha BaksınLar. Free Css Templates DiyenLer evet öLe. EdiLedim Uğraştım biraz.Sonuçta Bu İşe Yeni BaşLadım.
Bu işe yeni başladıysanız tavsiye,Gerçek web master yada grafiker parasını verip lisansını almadığı sürece kullandığı ürünün kaynağını belirtir,editlemiş ise edit by yazar kolay gelsin
Arkadaşım kolay gelsin bence başarılı bir başlangıç ileride çok daha güzelleri olur kimse anasından doğar doğmaz site tasarımı veya grafikerlik yapmıyor <meta name="keywords" content="********" /> <meta name="description" content="******" /> * alanları doldur bu googleda yer almanı sağlar kolay gelsin
Hazır site olduğu ilk bakışta anlaşılıyor. İlerde kendi tasarımlarını yaptığında bu siteyi referansına bile koymak istemiceksin. Şahsen en başından beri hazır template kullanımına karşıyım.
Yeni başlayan için iyi bir calısma ama ben suna karsıyım, yeniyim diyorsun ya yeni olduğunu öğrenme asamasında olduğunu göstermeli bilmelisin, "Sitemiz Nazmi ATAMAN'ın Tasarımıyla Tekrar Yayında." gibi ibareler sanki iddaalı gibi geldi bana.