Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

iLK takViMim & BroŞüR =)

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
günleri biraz küçültmelisin birbirine girmiş okunmuyo daha ferah okunalilir olmalı vb.

gizemy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tarıhler cok sıkısmıs yazında cok bıtısık daha anlasılır olabılır

cumle_alem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bizde bu yollardan geçtik biraz daha gayret

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şimdi bu yaptığınıza tasarım diyemem üzgünüm ama ne kadar ilk çalışma olmuş dahi olsa görsellik namına birşey göremiyorum mutlaka bu broşür takvim diye adlandırdığınız şeyleri yapmadan önce küçük çaplı bir araştırma yapmış olduğunuzu düşünüyorum hadi yapmadığınızı varsayalım günümüzde artık reklam, tasarım gibi sanat branşlarını güncel şekilleriyle her yerde görüp takip etmemiz mümkün.. Grafik tasarım ve tasarım dediğimiz şey görsel zeka gerektirir yaptığınız bu şeylerde bunu göremedim beni yanlış anlamınızı istemem ama çook çalışmalı ve tasarım incelemelisiniz başarılar dilerim...

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
oLabLr zten drste yaptqm dı ve ilkydi ynLsLklar evt vr .)

artq bdkne dha dzqn olck tbı

qayrt ztenn vr .)

Klavyenizin ayarı bozulmuş sanırım. Şifreli yazmanıza gerek yok.:) Rahat olun.

Çalışmalara gelince; ortada bir emek söz konusu. İlerleteceğinize eminim ama önce dediğim gibi dili düzgün kullanmaya dikkat edelim. Türkçe'yi bu kadar kirletmeye hakkınız yok. Çalışmalarınızı deneme dahi yapsanız, birilerinin bakacağını ve içindeki yazıları okuyacağını göz önüne alarak yaparsanız bu eleştiriler övgülere dönüşebilir.

Başarılar.

Son düzenleme:

KDR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.akaid.net
Dizgi konusunda pekte iyi gelmedi bana ( Bişiler Çıkarabilmeniz Güzel diyebilirim).