Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel çalışma, sadece bina silueti çok ince çizgi ve gölgelerle oluştuğu için, kullanacağın fontu olabildiğince düz ve tırnaksız karakter kullanman iyi olur gibime geliyor, bence
Bir de bina siluetinde bulunan renklerin haricindeki bir renk kullanırsan kartvizit bilgilerini daha iyi olur, tabi yine benim fikrim
Güzel çalışma, sadece bina silueti çok ince çizgi ve gölgelerle oluştuğu için, kullanacağın fontu olabildiğince düz ve tırnaksız karakter kullanman iyi olur gibime geliyor, bence
Bir de bina siluetinde bulunan renklerin haricindeki bir renk kullanırsan kartvizit bilgilerini daha iyi olur, tabi yine benim fikrim
Bence ilk tamamlanmış çalışma için biraz kötü neden kötü derseniz; 1. Yazı tipi şeçimin olmamış 2. Hazır olarak kullandığın çizim haricinde ben zahmet gerektiren birşey göremedim 3. Daha sade ve zıt renkler dikkat çekebilirdi mesela renkli apartman ve gök delenler Bence bunu ilk tasarımım deme ilk denemem de daha başarılı bir çalışmanda yorum yapmak için çekiliyorum )