Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ortadüzeyde macromedia flash,firework,dreamwearı biliyorum kendimi bu konular üzerine geliştirmek istiyorum.html bilgim var.profesyonel tasarıklar yapabilirlm ancak action script hakkında fazla bilgim yok.teşekkürler.huseyin_ozkan_35@************
öncelikle emeğine sağLk. renk huyumu cok hoş. fakat menuler cok fix oLmuş . yani fazla hoş durmamş orda manueride o yeşiL sahada yapabiLrsin. rollover image iLe üzerine geLdğinde hoş bi menu yapabiLrdin. veya menuleri ordan kompLe kLdrırp jquery'de ekliyebiLrsin.
ben şimdilikböyle çeşitli tasarımlar düşünüyorum.. Kendimi geliştirmek amaçlı. Kendime yetecek kadar macromedia flash-dreamweaver-Photoshop bilgimvar ama psd site tasarımına yeni başladım.
öncelikle emeğine sağLk. renk huyumu cok hoş. fakat menuler cok fix oLmuş . yani fazla hoş durmamş orda manueride o yeşiL sahada yapabiLrsin. rollover image iLe üzerine geLdğinde hoş bi menu yapabiLrdin. veya menuleri ordan kompLe kLdrırp jquery'de ekliyebiLrsin.
jquery.com siteye gir bi incele istersen. eğer web tasarmyla ugrasıosan eminim cok sey işini gorecektr. open source bi kodlama sistemidr jquery ve süper bise bu