Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk web site tasarımım

enesyildiz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1601website.jpg

iyi veya kötü yorumlarınızı ve biraz fikir istiyorum. ortayı bilerek boş bıraktım.

Benzer konular

insidethefire

🌟Usta Tasarımcı🌟
renkler uyumlu, sadece baslik kutucuklari biraz buyuk geldi bana, emegine sağlik : )

Dexoy

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Daha çooook yol kat etmen lazım :)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
bom boş bir sayfa mı tasarladın ben mi yanlış görüyorum sayfanın geri kalanı nerde ??

cleaner80

🌱Yeni Üye🌱
Banner çok hoşuma gitti siten ne üzerine olucak onu söylersen önerilerde bulunabiliriz.

1huseyin1

🌱Yeni Üye🌱
merhaba izmirde staj yeri arıyorum

ortadüzeyde macromedia flash,firework,dreamwearı biliyorum kendimi bu konular üzerine geliştirmek istiyorum.html bilgim var.profesyonel tasarıklar yapabilirlm ancak action script hakkında fazla bilgim yok.teşekkürler.huseyin_ozkan_35@************

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
öncelikle emeğine sağLk. renk huyumu cok hoş. fakat menuler cok fix oLmuş . yani fazla hoş durmamş orda manueride o yeşiL sahada yapabiLrsin. rollover image iLe üzerine geLdğinde hoş bi menu yapabiLrdin. veya menuleri ordan kompLe kLdrırp jquery'de ekliyebiLrsin.

enesyildiz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben şimdilikböyle çeşitli tasarımlar düşünüyorum.. Kendimi geliştirmek amaçlı. Kendime yetecek kadar macromedia flash-dreamweaver-Photoshop bilgimvar ama psd site tasarımına yeni başladım.

enesyildiz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle emeğine sağLk. renk huyumu cok hoş. fakat menuler cok fix oLmuş . yani fazla hoş durmamş orda manueride o yeşiL sahada yapabiLrsin. rollover image iLe üzerine geLdğinde hoş bi menu yapabiLrdin. veya menuleri ordan kompLe kLdrırp jquery'de ekliyebiLrsin.

tasarımda yeni olduğundan dediklernden pek anlamdım biraz açarmsın. :):):worried: jquery filan ??