Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Web tasarım Girişimim lütfen değerlendirin ustalar... Ata Web Desing

ceza_549

🌱Yeni Üye🌱
Photoshop kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu kendi çapımda bişeyler yapmaya çalıştım bakalım beyenecekmisiniz... Yorumlarınızı esirgemeyin...:sweating:

siteh.jpg

siteyesil2.jpg

Benzer konular

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Daha çok yeni olduğun her haliyle belli :) Sende gelecek var demek mümkün ama bunu sen yaratabilirsin. Daha çok çalışıp sürekli araştırma yap ve sana tavsiyem bir web tasarım ajansında staja başla eğer bu mesleği yapmak istiyorsan :)

ceza_549

🌱Yeni Üye🌱
hocam eksiklerimide belirtirseniz çok mutlu olurum :)

ugurozkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eksiklerin çok fazla tipografi eksikliği var, renkleri uyumlu kullanmalısın. Gezdiğin siteleri bir kullanıcı gibi değilde bir öğrenci gibi gez neler yapılmış onları analiz et :)

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Photoshop kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu kendi çapımda bişeyler yapmaya çalıştım bakalım beyenecekmisiniz... Yorumlarınızı esirgemeyin...:sweating:

siteh.jpg

siteyesil2.jpg

çizgi oalyını kaldırmalı,web 2.0 standartlarına uygun renk tonları,gölgelendirme,saydamlık,tasarımda bütünlük gibi unsurları göz önünde bulundurmanı öneririm...

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlara ek olarak; yazıların hizalamaları ve kareler arası boşluklar rastgele yapılmış.

ceza_549

🌱Yeni Üye🌱
sağolun yorumlar için :) yeni olduğumdan hizalama nasıl yapılıyor bilmiyorum Ruler diye bişeyi vardır her halde bu photoshop un :)

ceza_549

🌱Yeni Üye🌱
Buda kg tasarım arkadaşımın bunlar nasıl olmuş aceba ?

sitekrmz.png

sitekrmzsiyah.png

sitemavi.png

Bunlarda bi arkadaşımın bunlar nasıl olmuş peki :) isim vermek gibi olmasın kgtasarim ...

Zeki ÖZTORUN

🌱Yeni Üye🌱
Eğer daha iyi websiteleri yapmak istiyorsanız photoshop yanında dreamviewer kullanmanızı öneririm.

Ahm

🌱Yeni Üye🌱
Hatları yumuşak kullanman görüntüyü düzelticektir.Diğer arkadaşların dediği web tasarım hayal gücüdür ama yeni başlayan bir kişi için bu kolay olmayacaktır.Yapman gerekenler ;

1- Öncelikle hangi sektörde site yapacaksan o sektordeki yerli ve yabancı siteleri incele
2- Sitede neler kullanıldığını not al ( Mermerci sitesinde hava durumun yeri olmaz ama uçak firmasında olur )
3- Aralarından hosuna gidenler olucaktır onlardan beğendiğin özelliklerini not al.
4- Sonra bir a4 boş kağıt alıp yanlamasına tutup neyin nereye geleceğini belirleyerek şablon olarak çiz.
5 - Son olarak çizdiğini photoshop ve dreamweaver veya frontpage ile çizmeyi dene.Zaman geçtikte kağıda çizdiğinin aynısını internete aktardığını göreceksin..

Başarılar..

Mor ve Siyah

🌱Yeni Üye🌱
Daha canlı daha grafikli siteler tasarlıyabilirsin... Motifler vs. vs...

webarben

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.origamiturkiye.com
Forumu kirletmemek açısından yeni başlık açmadım. Ben de 15 dk.da böyle birşey yapmıştım. Sade ve basit oldu ama paylaşmak istedim.

arbendesignproje.png

sevimsli

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ceza ilk kez olmasına göre gayet başarılı ancak ben ilk kırmızının üstünde yazan php,mysql yazıları var onlar ne onlara takıldım ?

darkfiravun

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.10lineweb.com

siteh.jpg

siteyesil2.jpg

referanslar bölümündeki grafikler tamamen alıntı geriyede çok fazla birşey kalmıyor hevesinizi kırmak istemem ancak eser baştan sona sizinse size aittir.